Acasa / News Alert / Matei Catrinoiu, implicat în scandalul sexual al judecătoarei Mladen

Matei Catrinoiu, implicat în scandalul sexual al judecătoarei Mladen

Liderul PNTCD Gorj, Matei Catrinoiu, este denuntatorul judecatoarei din Craiova acuzata de fapte de coruptie cu implicatii sexuale. Potrivit Cancan.ro, judecatoare de la Curtea de Apel Dolj retinuta, miercuri seara, in Gara de Nord din Bucuresti, pentru fapte de coruptie cu conotatii sexuale a fost denuntata de Matei Catrinoiu, lichidator judiciar din Târgu-Jiu. Magistratul este suspectat ca a intretinut relatii sexuale cu oameni de afaceri insurati, pe care apoi i-a santajat, impreuna cu amantul ei, cerandu-le diverse sume. Ultimul care a cazut in plasa celor doi, dar si cel care a dezvaluit preocuparile perverse ale femeii, a fost Matei Catrinoiu, presedintele PNTCD Gorj, susţine cancan.ro.

Detalii picante despre relaţia celor doi le puteţi afla pe www.radioomega.ro.

3 comentarii

  1. stanciu simona

    domnule, eu il stiu pe dl.matei catrinoiu, este un om serios, cu caracter. astia spun numai prostii ca sa denigreze omul. are un baiat care e executor judecatoresc la tg.carbunesti. oamenii astia sunt oameni seriosi si la locul lor si au familii frumoase. asta.i culmea. judecatoarele astea sunt invatate sa ia mita, sa fie aratoase, sa aiba tot confortul, si pe deasupra sa te fereasca Dumnezeu sa ajungi pe mana lor ca e clar…ti se schimba destinul. mai iau si o caciula de bani, iar conducerea tarii ii mai indeasa pe magistrati cu cate ceva, ca vezi domnule, intra amaratii de ei, saracii de ei, in greva si nu mai merg procesele.

  2. elena din troia

    tanti Simona , sa inteleg ca aceasta judecatoare corupta  ar fi dispus prin incheiere de sedinta ca Catrinoiu , sic , sa intretina relatii sexuale cu ea iar la recurs a casat sentinta si la rejudecat  sa faca si sex oral ???? Papagalul asta de Catrinoiu , cu familie frumoasa , cum zici tu avea pe mana bunurile societatilor care aveau nenorocul sa le fie numit lichidator . Despre fiusu ,,,, un chelios libidinos care face avansuri sexuale clientelor . Halal ,, famelie frumoasa ”.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*