Acasa / News Alert / Spargeri la ATM-urile din Târgu Jiu. Hoții au fost prinși

Spargeri la ATM-urile din Târgu Jiu. Hoții au fost prinși

În primele două săptămâni ale acestei luni, reprezentanții unor unități bancare de pe raza municipiului au sesizat poliția cu privire la faptul că persoane necunoscute au forțat fanta de eliberare bancnote la mai multe ATM-uri bancare și au reușit să sustragă diferite sume de bani. Polițiștii de la Serviciului de Investigații Criminale Gorj, în colaborare cu oamenii legii din Hunedoara și Alba, au reușit să identifice trei persoane cu vârste cuprinse între  21 și 60 de ani , din județele Brăila și Hunedoara.

Polițiștii gorjeni au efectuat trei percheziții domiciliare în municipiul Vulcan, județul Hunedoara, ocazie cu care au fost descoperit mai multe mijloace de probă folosite de suspecți la comiterea infracțiunilor.

Mai mult decât atât, cele trei persoane au fost prinse în flagrant, în timp ce sustrăgeau bancnote dintr-un ATM, pe raza municipiului Craiova, fiind imobilizate și introduse în arestul IPJ Dolj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*