Acasa / Headlines / Călinoiu critică acţiunile lui Ruşeţ şi Dan Diaconescu

În a treia săptămână de campanie,

Călinoiu critică acţiunile lui Ruşeţ şi Dan Diaconescu

Social-democratul Ion Călinoiu, candidatul USL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Gorj, îşi acuză contracandidaţii că nu dau dovadă de fair-play în campania electorală. Călinoiu se referă la senatorul PD-L, Ion Ruşeţ, care, în loc să îi asculte pe cetăţeni, le-a împărţit cozonaci şi alte alimente. Călinoiu susţine că această practică a fost urmată şi de alţi candidaţi PD-L la alegerile locale.

Pesedistul Ion Călinoiu a declarat pentru Radio Omega că, deşi nu mai este la putere, PD-L dispune în continuare de bani pentru pomeni electorale, dar şi de influenţă prin intermediul directorilor portocalii aflaţi în funcţii la instituţiile statului. „Candidaţii PD-L nu s-au dus la oameni să stea de vorbă cu ei să vadă ce le trebuie în teritoriu să îi ajute eventual dacă câştigă alegerile. Ei s-au dus cu jumătăţi de cozonac la Corneşti, la Găvăneşti ca să le ia în schimb votul şi nimic să îi ajute în viitor. Pedeliştii se comportă în continuare ca şi când ar fi la guvernare, dar cred că sunt într-o stare de degringoladă şi nu mai ştiu ce să facă să revină. Caută să fel şi fel de soluţii, cum este cazul lui Ion Ruşeţ. Democrat-liberalii dispun în continuare de resurse financiare pentru că mai sunt din aceştia care conduc instituţii ale guvernului în teritoriu şi se duc şi pun presiune pe oameni. Eu îi rog pe oameni să nu mai răspundă la comenzile politice ale PD-L, oricare ar fi ele, care sunt deja întipărite în mintea acestora”, a declarat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, candidat pentru al treilea mandat.

PP-DD umileşte oamenii

Ion Călinoiu a comentat la Radio Omega şi modul în care Dan Diaconescu, liderul PP-DD, şi-a făcut, astăzi, campanie electorală în Gorj. Călinoiu afirmă că oamenii au fost umiliţi la Târgu-Cărbuneşti, acolo unde, Dan Diaconescu a împărţit pâine cetăţenilor. „Să le dea din pâinea lui… e o umilinţă pe care o aduce oamenilor săraci. Vine la Gorj cu elicopterul sau cu mai ştiu eu ce bolid ca să le ceară oamenilor nevoiaşi să îl voteze. Aceste lucruri trebuie să le ştie simplii cetăţeni pentru că în jurul PP-DD s-au strâns politicieni care sunt interesaţi doar de ciolan. Cei care au venit lângă Dan Diaconescu au venit la fel cum s-au strâns în jurul lui Gigi Becali, după bani”, a mai spus Ion Călinoiu. Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean consideră că electoratul nu trebuie să se lase păcăliţi de promisiunile făcute de candidaţii PP-DD pentru că acestea sunt de nerealizat.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*