Acasa / Politic / Cârciumaru a prezidat ultima şedinţă în Consiliul Local

Cârciumaru a prezidat ultima şedinţă în Consiliul Local

În jur de 1.800 de proiecte de hotărâre au fost votate în cei patru ani de mandat în Consiliul Local Târgu-Jiu. Ieri, consilierii municipali au participat la ultima şedinţă ordinară a Consiliului Local Târgu-Jiu din mandatul 2008-2012. Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu, a prezidat, ieri, ultima şedinţă, în jur de 1.800 de proiecte fiind votate de-a lungul celor patru ani în Consiliul Local.

Ultima întâlnire a consilierilor locali cu primarul Florin Cârciumaru a avut mai mult un caracter festiv. Cei 21 de consilieri locali de la PSD, PNL şi PD-L, au ciocnit o cupă cu şampanie cu Florin Cârciumaru şi au imortalizat momentul într-o fotografie de grup, deşi foarte mulţi dintre aceştia se vor regăsi în continuare în Consiliu în viitorul mandat. „Împreună am reuşit să rezolvăm din problemele municipiului Târgu-Jiu. Am colaborat foarte bine cu toţi consilierii locali, am realizat multe împreună, deşi am avut discuţii şi păreri diferite. Treptat, treptat, toată lumea a constatat că în Consiliul Local Târgu-Jiu se munceşte şi nicio hotărâre de Consiliu n-a trecut decât atunci când toţi consilierii au fost de acord. Din cele 1800 de hotărâri de consiliu nu am avut nici măcar una anulată, doar 10 fiind contestate”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu.

Rămân prieteni

Edilul nu a ezitat să le spună consilierilor locali că timp de patru ani împreună au fost o echipă care a lucrat în interesul comunităţii. „O parte dintre consilierii actuali nu se vor mai regăsi în mandatul următor, dar asta nu e un capăt de ţară pentru că putem să ne mândrim că timp de patru ani am fost într-o echipă foarte utilă pentru buna organizare a activităţii la nivel de municipiu. Pentru mine e foarte greu să mă despart de consilieri pentru că eu de la fiecare am avut câte ceva de învăţat. În numele tuturor salariaţilor din Primăria Târgu-Jiu ţin să le mulţumesc consilierilor pentru colaborare şi să fiţi în continuare lângă noi, Gabi Sanda să îmi fie sfătuitor în continuare pentru interesele comunităţii”, le-a mai transmis Florin Cârciumaru consilierilor locali aflaţi la sfârşit de mandat.

Un comentariu

  1. de ce nu publicati comentariile? asa aveti ordin de la PSD? comentariile reale nu le publicati, doar pe cele ale pupincuristilor lui Circiumaru… rusine voua!!!!!!!!!!!!!!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*