Acasa / Headlines / Ciocea: “Mitescu este un rău pentru învăţământ!”

Contre între Ciocea şi Mitescu!

Ciocea: “Mitescu este un rău pentru învăţământ!”

Inspectorul şcolar general adjunct, Gheorghe Mitescu, a intrat, din nou, în colimatorul primarului de la Bustuchin, Ion Ciocea. „Inspectorul şcolar Mitescu este un rău pentru învăţământul gorjean”, atacă primarul de la Bustuchin. Ion Ciocea are prea puţine puncte comune cu învăţământul, se apără Gheorghe Mitescu. Edilul de la PSD îl mai acuză pe democrat-liberalul Gheorghe Mitescu de faptul că vrea să desfiinţeze Liceul de la Bustuchin ca drept răzbunare politică.

Un scandal mai vechi reizbucneşte între primarul din Bustuchin, Ion Ciocea şi inspectorul şcolar general adjunct, Gheorghe Mitescu. După ce în toamna anului trecut, Ciocea l-a acuzat pe Mitescu de faptul că a schimbat pe criterii politice directorul de la Liceul din Bustuchin, primarul comunei porneşte din nou tirul atacurilor la adresa şefului din învăţământul gorjean. Invitat la Ştirile Radio Omega, Ion Ciocea l-a acuzat pe Gheorghe Mitescu, vicepreşedintele PD-L Gorj, că a încercat să desfiinţeze Liceul din localitate. În opinia primarului, inspectorul şcolar Mitescu este „un rău pentru învăţământul gorjean”.

Mitescu se răzbună

Ion Ciocea a povestit că Mitescu tot încearcă să se răzbune pe el încă din 2008, când în campania electorală pentru alegerile parlamentare, primarul PSD a refuzat să-l susţină politic pe Mitescu. De atunci, inspectorul pedelist nu a sprijinit în niciun fel şcolile din Bustuchin, acestea fiind slab sau chiar deloc finanţate cu bani de la Minister. Tot din această cauză, susţine Ciocea, probleme au fost şi în ceea ce priveşte salariile profesorilor, acestea nefiind acordate la timp. „Nici nu-mi vine să pronunţ numele lui Mitescu pentru că acest om este un rău în învăţământul gorjean şi o să aduc dovezi. Sunt părinţi care vin la mine şi spun că au copii la şcoli în oraşe şi nu bani să-i mai ţină. Nu se mai doreşte păstrarea liceului la Bustuchin, nu se mai vrea de la inspectorat. Am aprobat în Consiliul de Administraţie mai multe cereri de la elevi care vor să nu mai înveţe la liceele din oraşe, vor să se întoarcă la Bustuchin pentru că părinţii nu mai au bani să-i ţină. Eu evit să mă duc la Inspectoratul Şcolar dacă Mitescu se află acolo, nu vreau să-l văd. Lui nu-i place de mine pentru că i-am spus în faţă de am avut de spus. În campanie a venit la mine să-l ajut când a candidat la Camera Deputaţilor şi eu i-am răspuns că n-am cum să ajut un om ca el. Dacă m-aş fi dus să le cer oamenilor voturi pentru el m-aş fi înjosit şi m-ar fi înjurat oamenii”, a mai declarat Ion Ciocea, primarul PSD al comunei Bustuchin.

Mitescu nu reacţionează

Inspectorul şcolar general adjunct, Gheorghe Mitescu, a refuzat să comenteze acuzaţiile primarului Ion Ciocea. Mitescu a spus, totuşi, că motivul pentru care refuză să facă acest lucru este că nu doreşte să se coboare la nivelul lui Ciocea, dar şi pentru că edilul de la Bustuchin are prea puţine puncte comune cu învăţământul.

2 comentarii

  1. mitescu e un jegos portokaliu…el taie si spanzura in isj gorj…uitati-va la fata lu paralescu si veti vedea paralelismul lui cu functia pe care o are…..mitescu a vandut ore si catedre in toamna..

  2. …NOI suntem parte ANONYMUS si curand vom da detalii despre mita mitescu….pe PARA l-a parasit OANA!!

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*