Acasa / Politic / Cotojman cinsteşte alegătorii cu mici şi bere

Petrecere pentru că l-au votat primar!

Cotojman cinsteşte alegătorii cu mici şi bere

Pentru că a câştigat alegerile, Liviu Cotojman, primarul comunei Roşia de Amaradia, îşi invită electoratul la distracţie. Acesta va organiza în week-end un spectacol de muzică populară şi va oferi mici şi bere cetăţenilor care l-au votat din nou primar.

Primarul PD-L al comunei Roşia de Amaradia, Liviu Cotojman, îşi invită duminică alegătorii la o petrecere organizată special pentru ei. Edilul vrea ca în acest mod să le mulţumească tuturor celor care la alegerile din 10 iunie i-au acordat voturile care i-au adus un nou mandat la primăria din Roşia de Amaradia. Liviu Cotojman a obţinut al doilea mandat şi a fost ales cu 70% din voturi. Drept pentru care, edilul susţine că fiecare cetăţean care va petrece alături de el, se va delecta cu muzică populară şi va primi gratuit mici şi bere. Primarul vrea să se întreacă pe sine şi spune că va plăti din buzunarul propriu pentru distracţia celor peste 3.000 de cetăţeni din comună, de la bugetul local nefiind alocată vreo sumă în acest scop. Petrecerea începe la ora 17.00, pe terenul de fotbal situat lângă primăria din localitate. La final, va fi organizat şi un spectaculos foc de artificii. „Vreau să sărbătoresc şi eu câştigarea noului mandat. Voi încerca să mă întâlnesc cu electoratul la un mic, la o bere, la un suc. Voi avea o formaţie de muzică şi dansuri populare. Am comandat pentru cetăţeni chiar şi un foc de artificii. Cheltuiala va fi suportată de mine şi de noua echipă de consilieri locali”, a anunţat Liviu Cotojman, primar PD-L ales la al doilea mandat.

2 comentarii

  1. Vai de capul lor cu asa dobitoc de primar o sa se aleaga curand praful de comuna lor

  2. UNUL DIN BUCURESTI DAR NASCUT LA RUGET

    ADICA   CAT  A  FOST  LA  PUTERE PDL   COTOSMAN   NU VA BAGAT   APA  SI VRETI  ACUMA,  CRED CA NU  GANDITI   BINE,MACAR  MANCATIL  SI  BETIL   DUMINICA  CA ATAT VETI PRIMI  BAI  VOTANTILOR.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*