Acasa / Politic / Democraţii şi uneperiştii, singuri la alegeri

Democraţii şi uneperiştii, singuri la alegeri

Aflaţi în coaliţie, liderii PDL şi UNPR se vor întâlni la sfârşitul săptămânii viitoare pentru a stabili modalitatea de colaborare. Noua conducere a UNPR Gorj a stabilit data de 5 martie ca fiind cea limită până la care şefii de organizaţii trebuie să-şi stabilească candidaţii la funcţiile de primari şi consilieri locali. În timp ce democraţii spun de mai bine de o jumătate de an că vor să meargă singuri la alegerile locale, noul preşedinte la UNPR Gorj, Gheorghe Cocină, împărtăşeşte aceeaşi opinie ca şi colegii din coaliţie.

Prima şedinţă, organizată la UNPR Gorj, odată cu stabilirea unei noi conduceri interimare, a dus la şi stabilirea principalelor priorităţi. Stabilirea responsabililor pe localităţi a reprezentat alături de desemnarea candidaţilor la funcţiile de primari şi consilieri locali, priorităţile ce sunt avute în atenţie. Deşi parteneri în noul program guvernamental, liderul interimar al UNPR Gorj, Gheorghe Cocină, a precizat că personal doreşte ca filiala să meargă singură la alegerile locale, bazându-se doar pe proprii candidaţi.

Ruşeţ: „De o jumătate de an spunem acest lucru”

Dorinţa UNPR Gorj nu a luat deloc prin surprindere conducerea democrat liberală şi asta ca urmare a faptului că de mai bine de o jumătate de an PDL şi-a exprimat această opinie. „Din luna octombrie vorbim de acest lucru, suntem organizaţii diferite, avem o lege electorală”, a mai declarat liderul democrat Ion Ruşeţ. De altfel, Ruşeţ a reamintit faptul că există o colaborare la nivel judeţean, cu privire la punerea în aplicare a programului guvernamental. Conducerile celor două formaţiuni, aflate în coaliţie, se vor întâlni în formula actuală la finele acestei săptămâni.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*