Acasa / Politic / Ion Răuţ cere semnături de la gorjeni

Ion Răuţ cere semnături de la gorjeni

Şeful Corpului de Control al Complexului Energetic Turceni, Ion Răuţ, strânge semnături pentru a putea candida ca independent la preşedinţia Consiliului Judeţean Gorj. Imediat după sărbători, Răuţ a luat judeţul la pas pentru a însuma numărul de semnături necesare validării candidaturii sale.

Ion Răuţ, candidat independent la preşedinţia Consiliului Judeţean Gorj a anunţat că a strâns până acum 1.500 de semnături de susţinere. Acesta spune că semnăturile au fost adunate din toate localităţile judeţului, respectiv Motru, Rovinari, Prigoria, Popşoru şi Târgu-Cărbuneşti, campania de strângere a semnăturilor fiind demarată şi în municipiul Târgu-Jiu. Deşi termenul limită este 1 mai, Ion Răuţ susţine că şi-a propus să finalizeze această acţiune săptămâna viitoare. Fostul uneperist susţine, însă, că cele mai multe semnături vor fi adunate în aceste zile, având în vedere faptul că Sărbătorile de Paşte au cam încurcat munca echipei sale de campanie. Răuţ şi-a anunţat încă de acum două luni intenţia de a intra în cursa electorală, iar pentru acest lucru are nevoie de 6.000 de semnături din partea cetăţenilor.
Fostul uneperist este încrezător că va reuşi să adune numărul total de semnături, cu atât mai mult cu cât îşi doreşte funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. Răuţ susţine că tocmai legea electorală care le este potrivnică celor care candidează ca independenţi pentru anumite funcţii politice, l-a determinat să candideze pentru şefia Consiliului Judeţean Gorj. Dacă nu va obţine această funcţie, Răuţ speră să prindă cel puţin un loc de consilier judeţean.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*