Acasa / Politic / Moş Crăciun PNL-ist pentru copiii din Centrul de Plasament

Moş Crăciun PNL-ist pentru copiii din Centrul de Plasament

Pentru cei 15 copii ai Centrului de Plasament din Târgu-Jiu seara de luni a fost una plină de surprize. Moş Crăciun, reprezentat, în principal, de femeile din Organizaţia PNL, le-a trimis micuţilor multe cadouri care le-au amintit că se apropie sărbătorile. Aceştia au primit de toate, de la dulciuri la articole de îmbrăcăminte şi jucării, în aşa fel încât Crăciunul să îi găsească mai zâmbitori şi mai încrezători în ziua de mâine.

Nu este pentru prima oară când reprezentanţii Organizaţiei PNL Târgu-Jiu, în colaborare cu reprezentantele Organizaţiei de Femei, aduc o rază de bucurie pe chipurile unor copii nevoiaşi. Cei 15 micuţi daţi în plasament la Centrul din Strada Petreşti au fost cei care au primit, de data aceasta, cadouri. Cum Moşul a venit mai devreme, copiii, cu vârste cuprinse între 3 şi 11 ani, s-au bucurat mult mai ales că surprizele făcute au fost pe gustul lor. Directorul Centrului de Plasament Târgu-Jiu a declarat că sunt încântaţi de surpriza oferită de femeile liberale, mai ales că nu este singura acţiune din acest an. Preşedinta Organizaţiei de Femei a PNL Gorj, Mădălina Ciolocoi, consideră că prin această acţiune s-a urmărit să se aducă o rază de bucurie pe chipurile celor 15 copii. “Organizaţia Municipală a PNL Târgu-Jiu s-a gândit la cei 15 copii din Centrul de Plasament, mai ales că sunt mici, au vârste cuprinse între 3 şi 11 ani. Prin această acţiune am încercat să aducem o rază de bucurie, de speranţă, pe chipurile lor. Alături de dulciuri şi jucării, am adus şi haine dar şi alimente, pentru că acestea sunt mai importante şi îi vor ajuta să aibă o masă îndestulată de Crăciun“, a declarat Mădălina Ciolocoi.

Copiii au cântat colinde

La rândul lui, preşedintele PNL Târgu-Jiu, Matei Nădrag, a precizat că aceasta nu este singura acţiune organizată, mai ales că în următoarele zile Moş Crăciun va ajunge şi la alţi copii aflaţi în centrele de plasament. “PNL Târgu-Jiu colaborează îndeaproape cu Organizaţia de Femei a PNL. Este o acţiune ce se repetă în fiecare an şi la care şi-au adus aportul membrii biroului municipal. Vom continua şi pe viitor asemenea acţiuni“, a spus Nădrag. Seara s-a încheiat cu un frumos spectacol de colinde susţinut de micuţii din Centru. Aceştia au ţinut să mulţumească, în felul lor, pentru cadourile pe care le-au primit.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*