Acasa / Headlines / Neînţelegeri la Săcelu

Neînţelegeri la Săcelu

Consilierul Partidului România Mare din comuna Săcelu, Florin Jurebie este nemulţumit de activitatea autorităţilor locale. Acesta a declarat ieri, întro conferinţă de presă, că primarul conduce după propria lege. În replică primarul Voica a spus că singurele acţiuni în afara legii sunt cele ale familiei Jurebie, care pune pe primul plan interesele proprii şi nu ale comunităţii.

Cele 8 miliarde de lei vechi pe care consilierul speră să le obţină în urma procesului cu Primăria ar urma să fie folosite pentru comunitate, dă asigurări consilierul Florin Jurebie. Mai mult, acesta a spus că primarul nu trebuie să îşi dea cu părerea, ci să aplice hotărârile judecătoreşti. „Primarul nu este judecător, nici procuror, doar trebuie să pună în aplicare. Aceşti bani, pentru că există hotărâre judecătorească, îi voi obţine, sunt dispus să dau semnătură că îi voi folosi pentru comunitate unde voi realiza ce nu a făcut primarul”, a spus consilierul local Florin Jurebie. De cealaltă parte, edilul Voica, contactat telefonic, a dat de înţeles că nu există altă lege în comună decât cea care trebuie, dar este „normal” ca familia Jurebie, care face evaziune, să spună contrariul. „Fac permanent greşeala că respect şi am impus respectarea legii, după care este condusă această ţară. Însă, dacă Jurebie are propria lege iar Poliţia nu a văzut câtă evaziune a făcut, este normal să spună că nu respect eu legea”, a conchis Voica. Cât despre cele 8 miliarde de lei vechi, se îndoieşte că oamenii vor vedea vreun beneficiu de pe urma lor, în ciuda celor afirmate ieri la conferinţă, de consilierul PRM. Nu este posibil să primeşti somaţie pentru o suma de 8, 5 miliarde de lei vechi, iar tu, Jurebie, să spui că îi foloseşti pentru comunitate. Nu, îi va folosi pentru a plăti pe toţi cei care l-au ajutat să câştige”, a explicat edilul din Săcelu. Reprezentanţii PRM Gorj au dat de înţeles că primarul se foloseşte de conflictul personal cu familia Jurebie, dar părerea edilului este alta. Primarul din Săcelu asigură că singurele sale nemulţumiri sunt legate de acţiunile familiei Jurebie, îndreptate împotriva comunităţii.

3 comentarii

  1. Bravo jurebie! asa te vrem,  macar ia tu banii ca la noi inapoi nu se mai intorc poate ne mai dai u ceva, decat sa i umplem buzunarele lui voica care ne minte de 4 ani.

  2. Daca nu ar mai fii si oameni destepti in comuna mai Voica…. ai fii stat 20 de ani la primarie asa cum ai amenintat tu iar  daca iti pierzi functia de primar macar sa ti o pierzi datorita alegatorilor, ca altfel e groasa la curul tau.. te duci unde ti a placut atunci in 2008, ca alta soarta nu ai

  3. a omorat un om fiind mort de beat ,este simpatizant pdl si ion mantog.se numeste ION VOICA si face legea in SACELU.PACAT CA TRAIM INTR-O ASTFEL DE TARA

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*