Acasa / Politic / Preşedintele PSD Gorj a semnat alianţa cu Vadim Tudor

Preşedintele PSD Gorj a semnat alianţa cu Vadim Tudor

Alianţa PSD-PRM a fost consfinţită şi la nivelul judeţului Gorj prin semnarea protocolului de colaborare de către preşedintele social democrat Florin Cârciumaru şi „Tribunul” Corneliu Vadim Tudor. În prezenţa a zeci de membri şi simpatizanţi, reprezentanţii celor două formaţiuni politice au legiferat protocolul local, în virtutea deciziei luate la nivel naţional între liderii celor două partide. Astfel, săptămâna trecută, prezidiul PSD alcătuit din preşedintele filialei, Florin Cârciumaru, preşedintele executiv Ion Călinoiu, senatorul Toni Greblă şi deputatul Vasile Popeangă şi echipa PRM-ului alcătuită din „Tribunul” Corneliu Vadim Tudor şi vicepreşedinţii Simion Florin şi Marius Marinescu şi-au dat mâna, unindu-şi forţele în lupta cu PD-L.

Semnarea protocolului a fost declanşată de discursul preşedintelui PSD Gorj, Florin Cârciumaru, care a s-a declarat onorat să-i fie gazdă preşedintelui PRM. Liderul social democraţilor gorjeni a făcut referire la ceea ce se petrece în prezent, declarând că „la ora actuală se întâmplă un lucru foarte urât”, referindu-se astfel la „nedreptăţile sociale făcute de actualul Guvern care au devenit politică de guvernare”. În acest context, Cârciumaru susţinea că „sunt sigur că va veni şi ziua în care cinstea, dreptatea şi adevărul vor înlocui impostura, incompetenţa şi minciuna care guvernează în ultimul timp România”. Cât priveşte alianţa politică dintre pesedişti şi peremişti, primarul de Târgu-Jiu amintea însă că „de-a lungul timpului, între PRM şi PSD, la nivel de Gorj, a existat o colaborare foarte bună”. Prin prisma acestei vechi înţelegeri, Cârciumaru era de părere că „vom pune bazele unei colaborări şi mai puternice, atât pe linie politică, dar şi administrativă, iar împreună vom deveni o forţă politică puternică de care are acum nevoie România”.

„Singura soluţie o reprezintă alegerile anticipate”

La rândul său, preşedintele Corneliu Vadim Tudor a mulţumit oaspeţilor, susţinând, din capul locului, că „e momentul să se unească toată stânga”. Ba mai mult, liderul PRM afirma că „în întreaga istorie a ţării nu a fost o perioadă mai bezmetică şi mai catastrofală decât este această perioadă”. Astfel, pentru a apune capăt acestei realităţi, „Tribunul” spunea că „singura soluţie o reprezintă alegerile anticipate şi ele bat la uşă”. Totodată, Vadim declara, în faţa simpatizanţilor săi, că „e de datoria noastră să oprim prăbuşirea României”, fiind imperios necesar „să se unească toată stânga politică”. În eventualitatea în care actuala guvernare va continua să conducă, preşedintele Vadim susţinea că se vor acutiza problemele, aducând în discuţie faptul că „au crescut sinuciderile, ajungându-se la 4000 de sinucideri pe an” care se adaugă la „minusul demografic”, prin plecarea a milioane de oameni în străinătate.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*