Acasa / Headlines / Primarii PD-L de la Gorj îi dau raportul lui Stânişoară

Primarii PD-L de la Gorj îi dau raportul lui Stânişoară

La Gorj, senatorul PD-L de Mehedinţi, Mihai Stânişoară, va avea ultimul cuvânt de spus în ceea ce priveşte candidaţii democrat-liberali la alegerile locale din vară. Preşedintele organizaţiei judeţene a PD-L Gorj, Ion Ruşeţ, a anunţat că Mihai Stânişoară, fostul Ministru al Apărării Naţionale, va participa la viitoarea şedinţă a Biroului Permanent Judeţean (BPJ) în cadrul căreia vor şi analizate propunerile candidaţilor pentru locale.

Candidaţii PD-L pentru alegerile locale la Gorj vor fi validaţi de senatorul Mihai Stânişoară, coordonatorul PD-L pe zona Oltenia. Ion Ruşeţ, liderul organizaţiei PD-L Gorj, a declarat pentru Radio Omega că, în şedinţa următoare a Biroului Politic Judeţean al partidului, Mihai Stânişoară, şeful PD-L Mehedinţi, va veni la Târgu-Jiu pentru a verifica şi valida candidaturile primarilor la alegerile locale. Până acum, PDL Gorj are candidaţii stabiliţi în 25 de localităţi, ceilalţi pretendenţi la fotoliile de primar şi viceprimar urmând a fi stabiliţi în şedinţa BPJ a PD-L, în prezenţa lui Stânişoară. „Obligatoriu Stânişoară va fi prezent la Târgu-Jiu la următoarea şedinţă a BPJ, pentru că este vicepreşedintele PD-L şi are în responsabilitate judeţul nostru, pe lângă judeţul Mehedinţi. Împreună cu Stânişoară vom valida o parte din candidaţii pentru funcţia de primar. Nu ştiu concret data şi locul şedinţei pentru că va fi una lărgită a Biroului Permanent şi va fi o şedinţă care va dura chiar şi peste două ore, faţă de cât durează de obicei”, a anunţat senatorul Ion Ruşeţ la Radio Omega.

Au picat examenul

Actualii primari ai PD-L de la Gorj, care intenţionează să candideze pentru un nou mandat, vor fi obligaţi de conducerea organizaţiei judeţene, dar şi de vicepreşedintele PD-L, Mihai Stânişoară, să îşi prezinte raportul privind activitatea desfăşurată din ultimii patru ani la administraţiile publice locale. Senatorul Ion Ruşeţ a anunţat că vor apărea noutăţi pe listele de consilieri locali şi municipali, mulţi dintre actualii aleşi sub sigla PD-L nemaiaflându-se în atenţia conducerii. „Primarii în funcţie au de dat un raport cu ce au făcut pe perioada mandatului. În campania electorală este mult mai uşor pentru cineva care n-a făcut politică şi n-a mai candidat. Sunt unii dintre colegii mei care au picat examenul, unii dintre consilierii locali şi judeţenei şi sigur, când pici examenul treci pe banca de rezerve. Resursele umane din rândul tineretului şi sunt pregătite pentru a face un nou salt”, a mai precizat Ion Ruşeţ, preşedintele PD-L Gorj.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*