Acasa / Headlines / Ruşeţ: PD-L Gorj poate colabora cu orice partid

Ruşeţ: PD-L Gorj poate colabora cu orice partid

Senatorul Ion Ruşeţ rămâne în PD-L, în ciuda zvonurilor apărute care îl dădeau ca şi înscris în Uniunea Social Liberală. Acesta i-a anunţat pe liderii filialelor locale că pot forma alianţe şi majorităţi în consiliile locale cu orice formaţiune politică numai în scopul dezvoltării localităţilor. Mai mult, acesta a anunţat că îl va susţine pe Vasile Blaga pentru preluarea şefiei partidului.

Liderul PD-L Gorj, Ion Ruşeţ, a infirmat zvonurile potrivit cărora, senatorul ar candida, în toamnă, la alegerile parlamentare din partea Uniunii Social Liberale. Ion Ruşeţ a declarat pentru Radio Omega că astfel de zvonuri sunt lansate de foşti colegi de-ai săi în scopul de a dezinforma şi intoxica opinia publică. Ruşeţ susţine că va rămâne în PD-L indiferent de direcţia pe care o va lua-o partidul după alegerile din 30 iunie, când democrat-liberalii îşi vor alege o nouă conducere. Surse apropiate lui Ruşeţ spuneau că senatorul le-a transmis preşedinţilor de filiale locale a PD-L Gorj că sunt liberi să formeze majorităţi doar cu USL, nu şi cu celelalte partide, în speranţa că la alegerile parlamentare Ruşeţ va putea candida din nou, însă, sub sigla USL. Preşedintele PD-L Gorj susţine, însă, că i-a anunţat pe liderii filialelor locale că pot forma alianţe şi majorităţi în Consiliile locale cu orice formaţiune politică numai în scopul dezvoltării comunităţilor respective, iar zvonurile apărute nu sunt reale. „Neg cu vehemenţă orice astfel de informaţie. Este un procedeu de manipulare al unora. Noi la judeţul Gorj avem o analiză pe fiecare filial locală în parte pe care o vom finaliza în această săptămână. Organizaţiile locale acolo unde am câştigat primăriile au libertatea să facă ce majoritate îşi doresc. Sigur, suntem deschişi oricărei colaborări pentru a crea majorităţi în consiliile locale. Sunt situaţii în care va trebui să negociem cu PP-DD, în unele localităţi, dar şi alte situaţii în care putem colabora cu USL sau alte partide”, a explicat preşedintele organizaţiei judeţene a PD-L Gorj.

Blaga, susţinut de Ruşeţ

De asemenea, Ion Ruşeţ a mai anunţat la Radio Omega că îl va susţine pe Vasile Blaga pentru preluarea preşedinţiei PD-L. În această perioadă, democrat-liberalii gorjeni se vor reuni la Târgu-Jiu pentru a stabili strategia pe care o va adopta organizaţia PD-L Gorj privind organizarea alegerilor din partid, la nivel naţional.

Un comentariu

  1. Ruset cel mai mare porc,ce ai facut tu ba pentru mineri de te bazai la alegeri pe ei.Sa te aud si eu odata ca te intereseaza de conditiile deosebite sau de ceva,nimic baa javra.Ati furat pe rupte,concedii numai in Grecia iar fraierii la Eforie.Am citit tot in ziar ca tu esti de acord cu privatizarea mineritului.Pai ce mumata ma sunt intreprinderile voastre de acasa de la mata ma?Sa te iei de gat cu Base si sa te arunci in Jiu ma javrelor.Mineri luati exemplu de la Greci si de la Spanioli nu va lasati ca de nu ne vand astia pe nimic.Imputitu de Base a semnat acordul cu FMI si acum vor sa ne vanda pe nimic.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*