Acasa / Headlines / Un 1 iunie special în Târgul Auto Succes

Un 1 iunie special în Târgul Auto Succes

Copiii sunt centrul universului nostru iar de ziua lor aceştia merită toată atenţia. De 1 Iunie Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj împreună cu Compania Succes va marca Ziua Copilului, prin diverse activităţi şi surprize pregătite pentru micuţii sărbătoriţi. Toate centrele de copii din structura DGASPC Gorj au pregătit programul manifestărilor ce se vor derula cu această ocazie.

Partenerul de încredere şi gazda acestei sărbători, dedicată micuţilor noştri va fi Compania Succes, care de fiecare dată a răspuns pozitiv autorităţilor şi instituţiilor publice, vis-a-vis de astfel de activităţi. Potrivit purtătorului de cuvânt al DGASPC Gorj a vorbit despre însemnătatea acestei zile şi ce înseamnă această zi pentru micuţii gorjeni. „Ziua de 1 iunie este o zi specială pentru toţi copiii, atât pentru cei care trăiesc în familii, cât şi pentru cei care se află în centrele de tip rezidenţial. Copiii care se află în centrele direcţiei noastre vor beneficia şi în acest an de activităţi şi surprize pregătite special pentru ei, astfel încât să se bucure de această zi şi să se simtă în centrul atenţiei, la fel ca toţi ceilalţi copii. În această perioadă, micuţii vor participa la spectacole, excursii, activităţi sportive, expoziţii cu obiecte confecţionate chiar de către ei, vor audia muzică şi vor dansa, activităţi în aer liber, vor primi cadouri şi vor servi un meniu îmbunătăţit”, a spus Gheorghe Zisu, purtătorul de cuvânt al instituţiei. După cum precizam anterior, în colaborare cu Compania Succes, DGASPC Gorj va organiza în Târgul Auto din municipiul Târgu-Jiu, o serie de manifestări specifice copiilor. La aceste manifestări vor participa copii din centrele rezidenţiale şi din şcoli /grădiniţe din municipiu, toţi beneficiind de tratament egal, iar la final vor primi pachete cu dulciuri şi suc, după cum a mai precizat Gheorghe Zisu.

Lumea copilăriei se mută în Târgul Auto Succes

Perioada copilăriei, cu poveştile bunicii şi mai presus de toate cu jocurile pe care ni le amintim de fiecare dată, a fost cea mai frumoasă. O ştim cu toţii şi mereu ne dorim să retrăim aceste momente. De Ziua Copilului, împreună cu reprezentanţii Companiei Succes, dar şi cei de la DGASPC, copiii, părinţii şi toată lumea prezentă va retrăi momente speciale, pregătite în detaliu de organizatori. Pentru o zi Târgul Auto Succes se va transforma în lumea copilăriei iar organizatorii evenimentului garantează succesul momentului. Nu vor lipsi ingredientele „secrete” care vor desăvârşi marea sărbătoare. Gorjenii, alături de micuţii lor şi nu numai sunt invitaţi să petreacă momente unice, în compania celor dragi, în cel mai mare târg auto din Oltenia, Târgul Auto Succes.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*