Acasa / Special / Prima cafenea-cinema 3D, deschisă în Târgu-Jiu

Aviz amatorilor!

Prima cafenea-cinema 3D, deschisă în Târgu-Jiu

Ideile ingenioase de afaceri vin chiar şi în vreme de criză, atunci când se spune că bugetul este limitat iar succesul nu este întotdeauna garantat. Cu toate acestea, vineri seara, în Târgu-Jiu a avut loc lansarea primei cafenele-cinema 3D din Gorj, o idee mai mult decât apreciată de tinerii amatori de distracţie şi nou. La lansare, invitaţii s-au putut delecta vizionând filmul „Piraţii din Caraibe”, asezonat cu floricele şi băuturi pe măsură.

Fenomenul filmelor 3D se pare că a luat amploare şi în România. Sunt din ce în ce mai căutate iar succesul este garantat. La fel se întâmplă şi în cazul cafenelelor, pe care tinerii le frecventează destul de des. Astfel, „realizarea” unui concept în care să existe puţin din fiecare, face ca afacerea să meargă ca pe roate. Aceasta este şi premisa de la care a plecat o târgujiancă, dorind să pună la dispoziţia tinerilor acest concept modern, nou, dar şi destul de ieftin, o cafenea-cinema 3D. Vineri seara a avut loc lansarea acestui proiect iar aplauzele şi admiraţia nu au întârziat să apară. Atmosfera a fost întreţinută de filmul „Piraţii din Caraibe”, asezonată cu floricele şi băuturi pe măsură. „On Fire-Cafe 3D Cinema este un concept nou şi singurul din oraş, presupune vizionarea unui film, format 3D, stând confortabil pe canapea şi bând o băutură la alegere şi o gustare, pentru că în interiorul cafenelei sunt mese pentru gustări şi băuturi. Ca şi filme sunt peste 20 de proiecţii, în timpul săptămânii pot fi şi câte trei proiecţii pe zi iar în week-end patru proiecţii pe zi, iar numărul proiecţiilor poate fi mărit în funcţie de cerere. Ideea proiectului a venit tocmai din această idee, de a face ceva nou, ceva unic în Târgu-Jiu, oamenii vor să meargă la cinematograf, din păcate nu prea aveau unde şi pentru că este foarte la modă 3D, ne-am gândit să fie un cinematograf 3D. Vom da şi proiecţii 2D”, a spus Mirabela Cucu, reprezentant media. Târgujienii, care au ales pentru vineri seara On Fire-Cafe 3D Cinema s-au declarat mai mult decât încântaţi de idee. „Ce îmi pot dori mai mult. Pot sta pe canapea, savurând un cafea sau orice altă băutură, şi uitându-mă la un film. Prea tare ideea. Mai mult decât atât, pot şi fuma, lucru pe care nu îl poţi face într-un cinematograf”, a spus un tânăr.

Valoarea proiectului, 10 mii lei

Cine a spus că nu se poate investi în vreme de criză, nu a avut dreptate. Acest lucru a fost demonstrat de acest proiect, care deja a reuşit să se impună în Târgu-Jiu, având în vedere că alternative nu prea există. „Investiţia a constat în achiziţionarea de aparatură 3D, monitoare, proiector şi tot ce ţine de difuzarea unui film în format 3D şi a constat în jur de 10 mii de lei. 3D va avea succes. Faţă de cinematografele obişnuite aici intrarea constă într-un voucher, în valoare de 10 lei, voucher care are o băutură la alegere. Tot aici la această cafenea puteţi veni împreună cu prietenii să vă distraţi, celor care sunt pasionaţi de jocuri, pentru că sunt şi jocuri X-Box. Sunt peste 20 de titluri, animaţie, aventură, horor, filme de toate genurile. Aceste filme rulează în funcţie de ziua respectivă”, a adăugat Mirabela Cucu. Ca şi în alte cinematografe, de talie mai mare, ofertele nu au întârziat să apară. „Avem şi o promoţie. « Tu şi Zece Prieteni », dacă vi împreună cu 10 prieteni, intrarea este gratuită şi filmul este la alegere”, a adăugat, spre final, Mirabela Cucu, reprezentant media. Toţi iubitorii de film sunt aşteptaţi la această cafenea, pentru că distracţia este garantată.

8 comentarii

 1. ok interesanta ideea …dar unde este ?

 2. pacat ca vin numai manelisti pe acolo :)) umflati cu pofta de o “abal”

 3. ce website aveti ?

 4. va rog frumos un numar de contact 

 5. va rog frumos cum pot afla mai multe detali si eu as vrea sa deschid in ploiesti 
   

 6. sunt interesat sa deschid si eu o cafenea 3 d  , as dori un email sau un nr d contact al proprietarului daca se poate  pentru mai multe detali.ms
   

 7. Brandibur Alexandru

  As dori si eu un numar daca se poate ! Daca se poate pentru o prenotare cu prieteni ! As dori si eu un numar sa lasa-ti ! Multumesc

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*