spot_img
13.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"Aducem 3-4 atacanţi"

    „Aducem 3-4 atacanţi”

    Antrenorul pandurilor Petre Grigoraş a cerut întăriri la echipă. Asta încă din timpul sezonului trecut. Ei bine, a venit vara, vacanţa e pe final, iar transferurile în ofensivă întârzie să apară. Dar, antrenorul rămâne ferm pe poziţii. „Vreau atacanţi”, a completat Grig. Transferurile nu s-a făcut, dar sunt premise că se vor face, aşa că în avanposturi lucrurile ar putea fi în regulă în sezonul viitor.

    Vin mulţi, rămân cei buni

    Din punctul de vedere al lui Grig lucrurile la echipă sunt clare. „Am făcut ceva achiziţii, dar o să mai facem. 100% aducem şi atacanţi, cel puţin 3-4 vor veni. Nu ştiu câţi vor şi rămâne, dar 2-3 oprim sigur. Îi cunoaştem cât de cât pe cei care îi vrem, avem referinţe bune despre ei, şi cam atât. Nu dăm nume pentru că imediat ce rostesc un nume creşte preţul. Şi nu vreau să fac reclamă cuiva”, a comentat Grigoraş. Astfel, cei care vor veni la Pandurii vor fi mai întâi testaţi şi abia apoi vor semna înţelegerile cu oltenii. „Nu aducem amatori, fiţi siguri”, a mai completat Grigoraş.

    Transferuri prin telefon

    Discuţiile legate de strategia de transferuri se poartă telefonic. „Discut destul de des cu preşedintele executiv Eugen Pârvulescu. el munceşte cel mai mult în perioada asta. El se ocupă de acte, documente, semnături, acolo eu nu mă bag deloc. Ţin legătura cu Pârvulescu, şi tot ce facem în privinţa campaniei de achiziţii discutăm la telefon”, a mai spus Grigoraş.

    Matulevicius aşteptat la reunire

    Unul din cei patru atacanţi care vor ajunge în această vară la Târgu-Jiu este Deividas Matulevicius. Lituanianul a fost în iarnă la probe în Antalya cu Pandurii, le-a trecut cu brio, însă până când oltenii s-au gândit să-i pună atacantului contractul în faţă pentru a-l semna acesta a ales o altă echipă din Polonia. Cum acolo nu a dat un randament scontat, Matulevicius a decis să-şi caute fericirea în altă parte, prima ţintă fiind Pandurii. Şi cum târgujienii îl ştiu foarte bine pe atacantul lituanian s-a bătut palma. „Suntem în tratative destul de avansate cu Matulevicius, jucător cu care avem şi un precontract. Şansele ca lituanianul să joace la Pandurii în campionatul viitor sunt foarte mari”, a recunoscut şi Pârvulescu.

    Avem doi atacanţi

    În lotul actual al pandurilor sunt doar doi atacanţi veritabili, Vali Lemnaru şi John Ibeh. Celălalt vârf din sezonul trecut al gorjenilor, Paul Batin a revenit la echipa de unde a fost împrumutat, CFR Cluj. Mai mult, Batin a fost oprit în lotul lărgit de Ioan Andone, tehnicianul dorind să-l testeze pe Batin. Oricum, la Pandurii nu va mai ajunge Batin pentru că Grig nu-l vrea în lot.

    „Ne trebuie marcatori. Asta căutăm, sper să şi găsim”, Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: