spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAflă cu cine va juca Pandurii în Antalya

    Află cu cine va juca Pandurii în Antalya

    Conducerea clubului Pandurii a perfectat până acum şase jocuri amicale pentru cantonamentul din Antalya, iar directorul sportiv Robert Bălăeţ mai caută un adversar pentru finalul acestui stagiu de pregătire, potrivit panduriics.ro. Pandurii au început miercuri seria jocurilor de verificare printr-un amical cu ocupanta locului 11 din campionatul Rusiei, FC Anzhi Makhachkala şi vor continua mâine când au programat un meci de verificare tot cu o formaţie din prima ligă a Rusiei, Krylya Sovetov, ocupanta locului 12.

    Află cu cine va juca Pandurii în AntalyaPandurii a remizat în primul amical, scor 1-1, într-un meci în care au fost folosiţi toţi cei 25 de jucători aflaţi în cantonament. Cei mai experimentaţi fotbalişti din lotul actual, care au mai evoluat pentru Pandurii, sunt Erico da Silva şi portarul Răzvan Stanca, alţi 13 jucători din lotul deplasat în Antalya fiind tineri promovaţi de la echipa a doua sau care au mai evoluat pentru Pandurii Târgu-Jiu sezonul trecut ori în alte ediţii de campionat, şi care au revenit acum la Pandurii, aşa cum este cazul marcatorului din primul meci amical, Daniel Mărgărit. Majoritatea acestora sunt tineri şi foarte tineri, sub 20 de ani unii dintre ei. Ceilalţi zece jucători sunt nou veniţi în echipă şi au fost cooptaţi în lot de către antrenorul Flavius Stoican în urma trialului organizat la Târgu-Jiu în urmă cu o săptămână.

    Antrenorul Flavius Stoican doreşte cât mai multe meciuri de verificare în această perioadă iar directorul sportiv Robert Bălăeţ a perfectat până acum şase meciuri amicale cu echipe aflate la pregătire în Antalya. După jocul de mâine cu Krylya Sovetov, Pandurii vor juca duminică 22 ianuarie contra FC Neftekhimik Nizhnekamsk din Liga a II-a din Rusia. Săptămâna viitoare pregătirea va continua cu alte două jocuri de verificare consecutive, luni 23 ianuarie şi marţi 24 ianuarie, când Pandurii vor juca cu ocupantele locurilor 1 şi 2 în prima ligă din Polonia, Jagiellonia Białystok şi Lechia Gdańsk. Ultimul amical perfectat este cel cu Istiqlol Dushanbe, formaţie aflată pe locul I în prima ligă din Tadjikistan. Directorul sportiv al echipei Pandurii, Robert Bălăeţ, a precizat că va mai fi perfectat încă un meci amical pentru data de 28 ianuarie, pe 29 ianuarie echipa urmând să revină în ţară şi să se pregătească pentru reluarea campionatului.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: