spot_img
24.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
    AcasăNews AlertAtacanţii care dau şi goluri aşteptaţi ca pâinea caldă de Grig

    Atacanţii care dau şi goluri aşteptaţi ca pâinea caldă de Grig

    Grig nu mai e naţionalist: „Vine Matulevicius şi alţi 3-4 tot străini”

    Acuzat la un moment dat de nişte impresari că e naţionalist, Petre Grigoraş arată opusul. Tehnicianul pandurilor recunoaşte că ar vrea să lucreze cu jucători români, însă piaţa îi oferă altceva. Astfel, jucătorii români de valoare au preţuri mari şi nu pot fi aduşi de Pandurii, în timp ce jucătorii străini cu o oarecare valoare sunt mult mai ieftini. De aceea, Grig acceptă să lucreze şi cu jucători străini, iar în perioada următoare aşteaptă la echipă, aşa cum anunţam încă de săptămâna trecută, întăriri. „Atacanţii îi mai aştept. Vine Matulevicius, iar alţi doi jucători vor veni la începutul pregătirii pentru a-i vedea. Este vorba tot de jucători străini”, a comentat Grigoraş. Şi asta nu e tot, Grig fiind decis să testeze şi în Austria jucători de atac, iar apoi se va decide. „Vom mai testa nişte jucători de atac, din 3-4 sperăm să putem să oprim doi pe care să ne putem baza”, a mai comentat Grig. Unul din cei 3-4 care vor fi păstraţi este Deividas Matulevicius, atacantul lituanian semnând deja un precontract cu Pandurii, şi cu antrenorul îl ştie nu mai este nevoie să-l vadă la lucru prea mult.

    Nu mai fac experimente

    Ceea ce caută Grig caută toată lumea în fotbal. Atacanţi adevăraţi. Adică, din cei care dau gol din jumătate de ocazie, însă aceştia sunt rar de găsit. „Am păcătuit mult în atac. Am ratat foarte mult. Sper să rezolvăm partea asta, pentru că dacă am fi marcat măcar jumătate din ocaziile avute nici nu ştiu unde am fi putut termina. Acum sper să găsim soluţii bune”, a mai spus Grig. Deci, în perioada următoare până la începerea campionatului, Petre Grigoraş va testa cel puţin 4-5 atacanţi care vor fi aduşi de diferiţi impresari. Şi un lucru e cert, antrenorul nu mai vrea să facă experimente. În iarnă, la echipă au ajuns jucători amatori care nu au făcut faţă rigorilor de la Pandurii, însă acum nu se va mai întâmpla asta. „Vor veni jucători despre care avem ceva referinţe. Nu vor mai veni jucători despre care să nu ştim prea multe”, a comentat Grig.

    Preţuri mari în România

    Gorjenii sunt speriaţi. Nici nu îndrăznesc uneori să întrebe vreo echipă de prim eşalon cam cât ar cere pe un anumit jucător pentru că cifra e cu mulţi de zero la final. „Sincer, sunt unele preţuri la noi foarte mari. S-a ajuns la preţuri mari. În iarnă ne-am interesat de doi jucători din Divizia B şi ce credeţi? Când au aflat că o echipă se interesează de un jucător de-al lor au crescut preţurile la 300 de mii de euro pe cap de jucător. Preţuri foarte mari”, a spus Pârvulescu.

    Răduţ vine pe 21 iunie sau deloc

    Cedat de Steaua la Pandurii în contul transferului lui Pintilii în Ghencea, Mihai Răduţ are şanse să nu ajungă la Târgu-Jiu. „Am vorbit şi cu jucătorul, am stabilit cu el să se prezinte la noi pe 21 iunie, a cerut câteva zile în plus libere pentru că el a fost şi la naţională. Ar fi o pierdere mare să nu mai vină la noi”, a comentat Petre Grigoraş. Însă, ieri jucătorul care ceruse zile libere pentru odihnă s-a prezentat la reunirea Stelei. „Cuvântul lui Gigi Becali contează foarte mult. Dacă ne-a promis că ne dă jucătorul, sigur Răduţ va veni la noi pentru că sunt oameni serioşi la Steaua”, a comentat Eugen Pârvulescu. de serviciile lui Răduţ s-a interesat şi Astra Ploieşti, însă târgujienii par a avea întâietate.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: