spot_img
22.4 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCalificare la Monte Carlo

    Calificare la Monte Carlo

    Florin MergeaTenismenul gorjean Florin Mergea împreună cu partenerul său Aisam-Ul-Haq Qureshi s-au calificat în turul al doilea al probei de dublu din cadrul turneului de la Monte Carlo, cu premii totale de 4.273.775 de euro.

    Mergea şi Qureshi au învins în runda inaugurală cuplul Marin Cilici / Philipp Petzschner (Croaţia/Germania), scor 6-4, 6-4. În runda următoare, Florin Mergea şi Aisam-Ul-Haq Qureshi vor întâlni echipa spaniolă Feliciano Lopez/Marc Lopez, cap de serie numărul 7. Pe tabloul de dublu la Monte Carlo se află şi Horia Tecău şi olandezul Jean-Julien Rojer, favoriţi 8, care vor evolua direct în turul doi. Premiul pentru participarea în runda secundă la dublu este de 16.550 de euro şi 90 de puncte.

    Perechea formată din românul Florin Mergea şi pakistanezul Aisam-Ul-Haq Qureshi a ajuns vinerea trecut în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Marrakech (Maroc) acolo unde fost învinsă cu 7-6 (9), 6-7 (4), 10-4 de spaniolii Marcel Granollers/Marc Lopez. După această înfrângere, gorjeanul a postat şi un mesaj pe o reţea de socializare. „A lipsit foarte puțin azi ca să mergem mai departe. Un meci extrem de bun din care avem de luat multe lucruri pozitive.
    Mă simt cel mai bine din ultimele opt luni şi cred că un rezultat mare e foarte aproape”, a scris Florin Mergea pe Facebook.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: