spot_img
20 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCampionatul Dolce Vita, la final!

    Campionatul Dolce Vita, la final!

    Campioana-Dream-TeamCampionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, ediția a XI-a, a ajuns la final. Sâmbătă se vor consemna jocurile ultimei etape din sezonul 2016-2017, la festivitatea de premiere urmând să fie prezenți invitați speciali primarul Municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu, prefectul județului Gorj, Ciprian Florescu precum și antrenorul echipei de prima ligă, Pandurii Târgu Jiu, Flavius Stoican.

    Faza-joc-1Minifotbalul sau fotbalul pe teren redus, cum era denumit înainte, este un sport care a prins rădăcini în județul Gorj. În Complexul Dolce Vita se va încheia sâmbătă cea de-a XI-a ediție a acestui campionat înființat în 2006. Doar o etapă ne mai desparte de sfârșitul unei competiții palpitante, unei competiții frumoase cu meciuri echilibrate, meciuri de un nivel superior celor din sezoanele precedente. Campioana este cunoscută deja, echipa Dream Team reușind să-și apere titlul cucerit sezonul trecut. Dream Team este de altfel echipa care domină copios minifotbalul din Gorj, bifând ultimele 5 trofee disputate în Complexul Dolce Vita: două campionate, două Cupe Dolce Vita și o Cupă a Porcului. Echipa pregătită de Ion Cănăvoiu și Bogdan Chiriac s-a calificat la Campionatul Regional Sud-Vest de la Drobeta Turnu Severin, turneu ce va avea loc în perioada 30 iunie – 2 iulie. La Severin va merge și vicecampioana ultimelor două sezoane, Peppy Dolce Vita. Cele două reprezentante ale minifotbalului gorjean speră într-o comportare mai bună ca sezonul trecut atunci când la Campionatul Regional, ținut chiar la Târgu Jiu, nu au depășit faza grupelor. Ultima etapă nu poate influența ierarhia la vârf, pe locul 3 urmând să încheie ISU Gorj, pe locul 4, Real Târgu Jiu și pe locul 5, Farmacia Victoria. Cel mai interesant meci al etapei aduce față în față aceste ultime două echipe, Real și Farmacia Victoria.

    Faza-joc-2Jocurile de sâmbătă, contând pentru etapa cu numărul 18, vor începe la ora 13 și se vor încheia la ora 18. Imediat după este programată festivitatea de premiere la care vor fi prezenți invitați speciali ce vor înmâna trofeele și medaliile jucătorilor care au luat parte la campionat. Pe lângă oficialități municipale și județene reprezentate de primarul Municipiului Târgu Jiu, Aurel Popescu și de prefectul județului Gorj, Ciprian Florescu, și-a confirmat deja prezența și antrenorul principal al echipei Pandurii Târgu Jiu, Flavius Stoican. Cupele, medaliile și diplomele își așteaptă deja merituoșii câștigători în timp ce celelalte premii vor fi oferite de partenerii Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj, Decathlon, Carrefour și Ursus.

    Programul zilei de sâmbătă în Complexul Dolce Vita, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, ediția XI, etapa 18

    Ora
    13:00 Karma Târgu-Jiu – Minprest Rovinari
    14:00 Peppy Dolce Vita – Ecologiștii Târgu-Jiu
    15:00 Primăria Bîlteni – ISU Gorj
    16:00 Farmacia Victoria – Real Târgu-Jiu
    17:00 Primăria Rovinari – Dream Team
    18:00 – Festivitatea de premiere
    19:00 – Banchetul de final de sezon

    Continuă lupta în Campionatul Primăriilor

    Vicecampioana-Peppy-Dolce-VitaTot sâmbătă au loc și jocurile contând pentru etapa a 20-a din Campionatul Primăriilor din județul Gorj. Aici continuă lupta la titlu între Primăria Telești și Primăria Motru, cele două fiind despărțite de numai un punct cu 3 etape înainte de final. Primăria Turburea este favorită la ocuparea locului 3 dar va trebui să fie atentă să nu facă pași greșiți deoarece ultimul loc pe podium este țintit și de Primăriile Bălești, Fărcășești și Albeni. Jocurile de sâmbătă se vor disputa în două sesiuni, de dimineață și de seară.

    Program etapa 20, Campionatul Primăriilor din județul Gorj, sâmbătă

    Ora
    10:00 Primaria Balanesti – Primaria Targu Carbunesti
    11:00 Primaria Godinesti – Primaria Telesti
    12:00 Primaria Turburea – Primaria Albeni
    19:00 Rosia de Amaradia – Primaria Negomir
    20:00 Primaria Farcasesti – Primaria Musetesti
    21:00 Primaria Balesti – Primaria Motru

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: