spot_img
10.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCantonamentul la mare, o amintire la Energia

    Cantonamentul la mare, o amintire la Energia

    Antrenorul echipei de handbal de la Energia, Liviu Andrieş îşi omoară jucătorii la antrenamente pe o temperatură ce dimineaţa trece de 30 de grade. „Ce să facem? Asta e viaţa. Ne pregătim acum pentru sezonul care va veni. Ne aşteaptă un campionat greu şi trebuie să avem putere”, a comentat Liviu Andrieş. Acesta nu are milă mai deloc de elevii lui. „Încă nu am început bine pregătirea, o să urmeze zile şi mai grele. O să vină acel cantonament în care vom pune accent doar pe pregătirea fizică, deci o să fie şi mai greu. Sper să avem noroc şi să nu fim nevoiţi să ne antrenăm pe caniculă”, a comentat Andrieş. Până anul trecut primele antrenamente se efectuau pe plajă, însă acum având un buget de criză primele alergări se fac pe aleile din parc.

    Mişcare de dimineaţă

    Din cauza căldurii, Andrieş a luat decizia de a-şi chema elevii la antrenamente încă de la ora 9.00. „Începem mai devreme şi ne antrenăm prin parc unde este mai răcoare. Eu consider că nu sunt antrenamente dure, ci normale”, a mai spus Andrieş.

    Reşiţa nu mai vine la Turneu

    Oficialii de la Energia au fost anunţaţi de către cei de la UCM HCM Reşiţa că nu vor mai putea onora invitaţia de la turneul programat la începutul lunii septembrie. „Am fost anunţaţi de Reşiţa că nu pot veni pentru că trebuie să meargă la Constanţa pentru a participa la Final Four. Am găsit rapid o înlocuitoare, o să vină CSM Bucureşti. Şi cei de la Dinamo ne-au anunţat că nu mai vin din anumite considerente, aşa că vom căuta o soluţie să vedem pe cine mai aducem”, spun oficialii de la Energia. Până acum singura echipă care a confirmat că vine este Potaisa Turda, nou promovată în Liga Naţională.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: