spot_img
13.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesCardoso va pleca de la Pandurii

    Cardoso va pleca de la Pandurii

    Este unul dintre cei mai iubiţi panduri. A pus osul atunci când echipa avea nevoie de el, a plâns în momentul în care Pandurii a retrogradat şi este favoritul preşedintelui Marin Condescu. Singurul brazilian din lotul pandurilor se pregăteşte de plecare. În această vară, Alexandre Carlos Cardoso va părăsi Pandurii. destinaţia nu se ştie, oferte concrete nu sunt, însă, toate indiciile duc spre o despărţire. „Orice este posibil”, spune Eugen Pârvulescu. Acelaşi preşedinte susţine că pe adresa clubului oltean nu a venit nicio ofertă concretă, însă au fost câteva întrebări insistente venite dinspre anumite echipe pentru Cardoso. „Să spun că nu au fost întrebări legate de Cardoso nu aş spune adevărul. Am primit telefoane, este adevărat, la fel a fost şi în anii precedenţi când jucătorul a atras atenţia unor echipe. Ce va fi vom vedea”, a mai declarat Pârvulescu.

    Respectă politica: Nu ţin cu forţa pe nimeni

    Cardoso a ajuns la Pandurii alături de lotul Portugalia. Din acea legiune au mai rămas până acum doar Cardoso şi Mingote, iar cum brazilianul va pleca portarul rămâne ultimul mohican. Adus pe 350 de mii de euro, brazilianul este scos la vânzare cu dublul sumei, 700 de mii de euro, însă târgujienii s-ar mulţumi şi cu jumătate de milion de euro încasaţi. Dar cine îi oferă? Ei bine, cel puţin două echipe sunt interesate de Cardoso. Prima este Volyn Lutsk din Ucraina, o trupă cu care gorjenii au jucat în unele amicale în perioada de pregătire. o altă echipă care îi face cu ochiul lui Cradoso este Dinamo, însă bucureştenii nu prea au bani pentru a-l lua pe brazilian. „Nu ţinem pe nimeni cu forţa aici, iar dacă oferta va fi bună pentru club, dar şi pentru jucător atunci mutarea se poate face. Nu spun că se va face 100%, însă spun că e posibil. Orice este posibil, chiar să şi rămână aici pentru că el este în continuare jucătorul nostru şi cu siguranţă avem nevoie de serviciile lui”, a mai spus Eugen Pârvulescu.

    De ce-ar pleca?

    Apropierea dintre Cardoso şi Pandurii este de notorietate. Jucătorul a fost primit cu căldură la Târgu-Jiu, chiar preşedintele Condescu fiind cel care permanent l-a sfătuit şi l-a ajutat pe brazilian când a avut nevoie. Însă, de vreo şase luni de zile, Cardoso vrea să schimbe ceva, simte că s-a plafonat la Târgu-Jiu, aşa că ar fi tentat să plece pe bani mai mulţi la o altă echipă. Şi dacă altă dată chiar Cardoso a refuzat să plece preferând să rămână printre olteni, acum brazilianul nu a mai jucat la fel de bine în partea a doua a campionatului, aşa că a intrat cumva în vizorul lui Grig.

    În scădere de cotă

    Forma slabă din ultimul timp l-a tras pe brazilian în jos. Astfel, plecat de la o cotă de 150 de mii de euro, Cardoso a ajuns la cota un milion de euro, însă acum este în pierdere serioasă de turaţie. Astfel, pe siteul german transfermarkt.de cota la vânzare a lui Cardoso este de 600 de mii de euro, cu 400 de mii de euro mai puţin decât acum un an şi jumătate.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: