spot_img
10.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCe anunţ a făcut Florin Mergea: „Nu îmi mai permit luxul de...

    Ce anunţ a făcut Florin Mergea: „Nu îmi mai permit luxul de anul trecut”

    Tenismenul gorjean Florin Mergea a anunţat că nu va participa la meciul cu Belarus din Cupa Davis. Partida este programată la începutul lunii viitoare în deplasare. În aceste condiţii, pentru meciul de dublu, căpitanul nejucător Andrei Pavel trebuie să găsească un partener de conjunctură alături de Horia Tecău.

    Florin MergeaFlorin Mergea, numărul 27 în clasamentul ATP de dublu, nu va juca în partida cu Belarus, programată peste o săptămână şi jumătate la Minsk. Gorjeanul a anunţat pe Facebook că nu va răspunde convocării şi spune că a luat această decizie din motive fizice, dar şi strategice. „Cu părere de rău, vreau să vă anunţ că nu voi face deplasarea la Minsk pentru meciul de Cupa Davis contra echipei Belarusului, deși mi-aș fi dorit acest lucru. Sunt în plină refacere după accidentarea suferita la Rio din cauza căreia au apărut și alte accidentări în încercarea de a reveni la nivelul de anul trecut. Dacă anul trecut am avut luxul de a îmi permite să pierd două mii de puncte, anul acesta nu mai pot face asta, iar încă o săptămână în plus în acest moment mi-ar pune în pericol următoarele luni. De trei săptămâni am început un program special de recuperare și de exerciții specifice alături de preparatorul meu fizic care îmi va fi alături zi de zi anul acesta, inclusiv în perioadele de pauza de la București. Progresul deja se vede și cu pași mici sper ca la Indian Wells să fiu 100% din punct de vedere fizic. Vă mulțumesc în continuare de suport și înțelegere”, a scris Florin Mergea pe reţeaua de socializare.

    România luptă în Belarus pentru calificarea în turul secund al Grupei I, acolo unde elevii lui Andrei Pavel sunt aşteptaţi de Austria.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: