spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCine pleacă, cine vine la Pandurii?

    Cine pleacă, cine vine la Pandurii?

    Grig: „Nu discut de plecări sau veniri până nu se termină campionatul. Ar fi imoral”

    În orice pauză competiţională la nivelul echipelor de fotbal apar schimbări de trupe. Astfel, la Pandurii, Grigoraş îşi doreşte să aibă parte doar de achiziţii, situaţie în care Marin Condescu trebuie să rezolve totul. Tehnicianul susţine că unii jucători vor pleca de la echipă, însă aceştia sunt tineri care nu au şanse să joace.

    Ibeh şi Băcilă doriţi de Grig

    Antrenorul pandurilor a anunţat că în planurile sale pentru ediţia viitoare intră şi cei doi jucători aflaţi la final de contract cu Pandurii, Cosmin Băcilă şi John Ibeh. „Băcilă ştiu că i s-a propus un contract pe trei ani. Şi Ibeh e la final, iar dacă vrem să-l ţinem trebuie discutat cu el. Dacă se ajunge la o înţelegere e bine, eu personal mi-i doresc pre amândoi. Eu aş vrea ca ambii jucători să facă parte din lotul echipei Pandurii pentru sezonul viitor”, a declarat Grigoraş.

    Lemnaru monitorizat de Lankaran

    Unul din jucătorii pandurilor, Valentin Lemnaru a fost urmărit la ultimele jocuri de emisari ai unui club din Azerbaidjan. Astfel, antrenorul secund al celor de la Khazar Lankaran alături de managerul clubului azer au fost în tribunele stadionului Giuleşti pentru a-l vedea la lucru pe Lemnaru. Şi cum atacantul a dat două goluri şi a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren, cei de la Lankaran şi-au făcut o impresie pozitivă despre jucătorul pandurilor. „Nu ştiu cine a fost în tribune la meci. Vali este jucătorul nostru, ne aflăm în plin campionat şi e clar că nu avem nicio ofertă pentru el. ce să vorbesc dacă pe masă nu am o ofertă? Eu spun doar atât, Vali Lemnaru nu şi-an spus ultimul cuvânt în fotbalul românesc, este un atacant foarte valoros care ne poate ajuta foarte mult. Nu întâmplător a şi doborât recordul de goluri marcate de un jucător al echipei noastre într-un sezon”, a declarat Eugen Pârvulescu.

    Totul e secret

    Deocamdată, Grigoraş nu vrea să se arunce pe piaţă cu nume pentru lista de achiziţii. „Nu discut de plecări sau veniri până nu se termină campionatul. Ar fi imoral. La final tragem linie şi vedem. Mai avem două etape şi apoi stabilim ce şi cum”, a mai declarat şi Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: