spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCine vine şi cine pleacă de la Energia ?

    Cine vine şi cine pleacă de la Energia ?

    Echipa de handbal masculin, Energia Pandurii s-a înscris ieri în cupele europene. După ce o echipă se califică în Europa trebuie să trimită confirmare de participare în întrecerile handbalistice europene, lucru pe care l-au făcut şi gorjenii. Astfel, Energia va evolua din toamnă în Cupa Cupelor, o competiţie unde oltenii şi-au propus să treacă cel puţin un tur. Dar, până la acele meciuri, cei de la Energia trebuie să rezolve problemele de lot. Cert este că până la finalul acestei săptămâni, oltenii se vor decide la cine vor renunţa şi pe cine vor aduce în această pauză de vară.

    Şapte jucători la final de contract

    Pe lângă faptul c aveau un lot subţire numeric, gorjenii au dat acum în vară de o nouă problemă. Şapte din cei 16 jucători care au format lotul în retur sunt la final de contract. Sandu Iacob deja a plecat de la Energia şi a semnat cu Ştiinţa Bacău. Au mai rămas şase jucători cărora le-a expirat contractul. Aceştia sunt: Dragomir, Mazilu, Truică, Vukas, Mărgineanu şi Udriştoiu. E posibil ca la unii dintre aceştia să se renunţe voit, însă unora cu siguranţă le va fi înaintată o nouă ofertă. „O să avem o discuţie cu antrenorul Liviu Andrieş pentru a vedea exact pe ce ne vom baza din campionatul viitor. Ne axăm pe jucători români, ne vom descurca cu ce avem deja aici şi vom mai aduce doar câţiva jucători din campionatul intern. Bugetul nu ne mai permite să aducem jucători cu pretenţii financiare mari. Vedem exact care vor fi paşii pe care ăi vom face mai departe”, a comentat Gore Popescu.

    Se decid mai greu

    Prin prisma faptului că bugetul nu mai este la fel de mare, oficialii de la Energia au o nouă strategie. Vor să aducă jucători ieftini şi buni. „Sunt variante multe, trebuie doar să alegem. Noi vrem să aducem jucători tineri, cam asta va fi strategia din această vară”, a mai spus Popescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: