spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertCursuri de formare a arbitrilor de baschet, organizate la Târgu-Jiu

    Cursuri de formare a arbitrilor de baschet, organizate la Târgu-Jiu

    Asociaţia Judeţeană de Baschet Gorj organizează, începând cu luna octombrie, cursuri de formare a arbitrilor şi oficialilor de baschet.

    Condiții de participare

    Persoanele care doresc să participe la aceste cursuri, trebuie să îndeplinească un minimum de condiţii: să solicite înscrierea la curs printr-o cerere adresată Asociației Județene de Baschet Gorj; să fie apți pentru efortul fizic solicitat de prestarea activităţii de arbitru de baschet (adeverinţă de la medicul de familie); să fi absolvit sau să urmeze cursurile unei instituţii de învăţământ liceal sau universitar; să fie practicant al baschetului într-o formă organizată (la scoala sau liceu) sau fost jucător al acestui sport; vârsta minimă a candidaților este de 16 ani.

    Lecțiile pentru arbitri se desfășoară săptămânal

    Cursurile se adresează atât fetelor, cât și băieților și se vor organiza în conformitate cu Regulamentul Arbitrilor de Baschet din România, Regulamentului Oficial al Jocului de Baschet și al Regulamentului General de Organizare al Competițiilor de Baschet din România care s-au modificat începând cu acest an. Cursurile se vor desfășura săptămânal în fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 10:00 la Sala de Sport a Colegiului National “Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: