spot_img
14.9 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDescătuşarea lui Grig

    Descătuşarea lui Grig

    Principalul pandurilor: „Aveam nevoie de un imbold şi eu şi echipa”

    Pandurii a luat punctele la Mioveni şi liniştea a pus stăpânire pe lotul pandurilor. O linişte normală înaintea unui meci cu Steaua la care se gândeşte toată lumea. Totuşi, acest succes de la Mioveni a scos la iveală şi o stare de încordare care se cuibărise în lotul pandurilor. Trăirile pe margine ale lui Grigoraş spun totul. Tehnicianul s-a exteriorizat la cele două goluri ale lui Batin şi Viera, bucurându-se cum nu prea o face. Un semn clar că lipsa unei victorii în retur atârna greu în psihicul echipei.

    „Am ieşit din pasa proastă”

    Mihai Pintilii a revenit în echipa pandurilor şi asta s-a văzut în joc. Căpitanul a dat acea siguranţă liniei mediane greu încercată la meciul cu Voinţa Sibiu, iar jocul pandurilor a curs mai bine. Astfel, Pintilii spune că şi el a simţit o oarecare apăsare psihică şi spune că meciul cu Steaua era cam pe planul doi. „Am început mai greu returul, sper să ne revenim cu victoria asta şi să o ţinem tot aşa. Urmează meciul cu Steaua acasă şi vom juca fără nici o emoţie, acesta cu Mioveni a fost important pentru noi să ieşim din pasa proastă”, a spus Pintilii. Petre Grigoraş ne-a mulţumit în vestiar şi a spus că a fost mai fericit ca atunci când am bătut Steaua în tur”, a comentat Pintilii. Acesta merge mai departe şi susţine că jocul echipei sale este în creştere de la meci la meci. „Au plecat jucători importanţi, dar încercăm să ne facem treaba cu ce avem. Echipa e în creştere şi jucăm din ce în ce mai bine”, a spus Pintilii.

    Succes de moral

    Cuvântul cel mai greu de la Pandurii îl are Petre Grigoraş. Acesta nu se fereşte de cuvinte, spune ceea ce simte şi de aceea vorbele sale cântăresc mult. Iar după meciul de la Mioveni tehnicianul a recunoscut că a trăit cu pulsul ridicat această partidă. „Uitasem să ne bucurăm şi situaţia noastră se agrava. Din păcate nu am reuşit până acum să câştigăm cu toate că am făcut unele meciuri bune. Nu pot să spun că am făcut un meci strălucit, am jucat mai economicos, iar victoria este absolut meritată, am controlat meciul per total. E normal să mă bucur. E normal ca un început mai prost în 2012 să afecteze şi moralul jucătorilor şi al meu personal. Logic am avut ieşire de bucurie, o descătuşare pentru că aveam nevoie de un imbold şi eu şi echipa”, a comentat Grig.

    Tehnicianul a vorbit şi despre subiectul în vogă din presă, arbitrajul. Grig este de partea fluieraşilor români, curios, deşi echipa lui a fost în mai multe rânduri dezavantajată. „Eu sunt de acord cu arbitrii români, îi susţin în continuare. De departe e cea mai mică problemă a fotbalului românesc sunt arbitrajele. Se discută prea mult despre arbitrii. 100 % îl susţin pe Ion Cărciunescu şi chiar îi transmit să nu renunţe, să fie puternic şi să meargă pe această linie”, a spus Grigoraş.

    „Am jucat slab”

    Şi antrenorul celor de la Mioveni, Marian Pană a vorbit. Supărat după ce a pierdut, tehnicianul a recunoscut că echipa lui are şanse foarte mici de a face ceva în acest final de sezon. „Din păcate am făcut un meci foarte slab. Nu am reuşit să ţinem ritmul din primele meciuri. Nu pot să spun că Pandurii a făcut un meci extraordinar ci noi am făcut un meci foarte slab şi adversarul ne-a taxat pe două greşeli foarte mari. Jucătorii au încercat să dea tot ce pot, din păcate nu au fost variante foarte multe, a fost oboseală, am început meciul prost, nu avem nici o scuză. Am contract un an jumătate. Obiectivul meu e să construiesc o echipă pentru la anul”, a spus şi Pană.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: