spot_img
10.4 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertDream Team, din nou campioană

    Dream Team, din nou campioană

    Dream-TeamPentru al doilea consecutiv, echipa pregătită de Bogdan Chiriac și Ion Cănăvoiu cucerește titlul în Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita. Victoria contra celor de la Karma Târgu Jiu le asigură băieților de la Dream Team trofeul de campioni cu o etapă înaintea finalului de sezon.

    Faza-meci-Primaria-TurbureaDream Team a pus monopol pe trofeele din Complexul Dolce Vita. Practic, în ultimul an, cei de la Dream Team au dovedit că sunt cei mai buni la minifotbal. Au reușit asta bifând toate trofeele puse în joc de Asociația Club Sportiv Minifotbal Gorj. În sezonul 2015-2016, Dream Team a cucerit titlul de campioană în Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita dar și Cupa Dolce Vita iar în sezonul actual nu a ratat nici un trofeu. A început cu trofeul Cupa Porcului, obținut în luna decembrie, a continuat cu trofeul Cupa Dolce Vita în ianuarie iar acum a bifat și titlul de campioană pentru al doilea sezon la rând. Și asta cu o etapă înaintea finalului de sezon, victoria cu Karma Târgu Jiu asigurându-le băieților lui Bogdan Chiriac un Paște cât se poate de fericit. În derby-ul etapei a 17-a din campionat, vicecampioana ultimelor două sezoane, Peppy Dolce Vita, a remizat cu ISU Gorj, scor 1-1, ambele goluri venind pe finalul unui joc foarte echilibrat. Practic, etapa cu numărul 17 n-a adus nicio modificare în clasament.

    Primaria-TurbureaRezultate etapa 17:
    Real Târgu-Jiu 4 – 3 Primăria Bîlteni
    Minprest Rovinari 3 – 5 Farmacia Victoria
    Dream Team 10 – 4 Karma Târgu-Jiu
    Ecologiștii Târgu-Jiu 3 – 6 Primăria Rovinari
    ISU Gorj 1 – 1 Peppy Dolce Vita

    În Campionatul Primăriilor din județul Gorj, etapa a 19-a a fost una fără surprize. Liderul Primăria Telești s-a impus destul de clar judecând după evoluția jocului în fața celor de la Primăria Fărcășești în timp ce Primăria Motru nu a avut emoții cu Primăria Bălănești. Cele două rivale la titlul de campioană sunt despărțite de numai un punct în clasament cu 3 etape înainte de final așa că lupta se va da, probabil, până în ultima secundă. Primăria Turburea continuă să facă senzație în campionat. Sâmbătă a bifat a opta victorie la rând în acest sezon, câștigând practic toate jocurile disputate în acest retur de campionat. Seria de victorii consecutive i-a urcat pe băieții de la Turburea pe locul 3 în campionat având șanse mari să încheie sezonul pe podium.

    Campionat-JudeteanRezultate etapa 19:
    Primaria Telesti 5 – 3 Primaria Farcasesti
    Primaria Musetesti 13 – 3 Rosia de Amaradia
    Primaria Albeni 9 – 3 Primaria Balesti
    Primaria Motru 8 – 3 Primaria Balanesti
    Primaria Negomir 3 – 8 Primaria Turburea

    Reprogramat: Primaria Tg-Carbunesti – Primaria Godinesti

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: