spot_img
11.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesE clar: Pandurii trag la cupe europene!

    E clar: Pandurii trag la cupe europene!

    Condescu aduce jucători şi nu vinde pe nimeni în această vară, iar obiectivul e atacarea primelor şase locuri

    Marin Condescu îi face pofta lui Petre Grigoraş. Tehnicianul a cerut conducerii întăriri pentru viitorul sezon, dar şi promisiunea că nici un jucător nu va fi vândut în această vară. Şi Condescu a promis că va respecta cele două doleanţe ale tehnicianului. Astfel, planul lui Grig de a trage la cupe europene se poate împlini. „Am stabilit cu antrenorul Petre Grigoraş posturile deficitare, pe care trebuie să facem transferuri. Pentru cele patru posturi pe care le cere, am stabilit cu el ca obiectiv clasarea în locurile 1-6”, spune Marin Condescu.

    Din punctul de vedere al antrenorului Grigoraş, partea financiară e cea care contează. „Sperăm ca anul ce urmează să fie unul şi mai bun, nu ne oprim aici, să fi învăţat câte ceva din această experienţă şi să fie un început al adevăratei performanţe la Târgu-Jiu. Bine, asta e clar că va implica mulţi factori, iar factorul cel mai important se rezumă la bani, din păcate fără ei, nu poţi să rezolvi anumite probleme. Deci trebuie investiţi mai mulţi bani şi totul făcut cu cap dacă se doreşte cu adevărat performanţă”, a comentat Grig.

    Pandurii pe locul şapte

    Chiar dacă au pierdut la Chiajna, Pandurii a terminat pe locul şapte pentru că adversara la această poziţie, U Cluj a pierdut în ultima etapă. Şi cum în meciurile directe târgujienii au fost mai buni, trupa lui Grig a depăşit-o în clasament pe cea a lui Claudiu Niculescu. „Cred că este excelent acest loc şapte obţinut la finalul sezonului, normal că sunt foarte mulţumit. Poate am fi realizat chiar mai mult dacă nu aveam atâtea ghinioane, dar cred că şi pentru mine şi pentru Pandurii, este mai mult decât onorantă această poziţie. De aceea aş dori să felicit încă o dată echipa şi pe toţi cei care au fost implicaţi aici. Vedeţi foarte bine ce s-a întâmplat şi în acest sezon, că este un clasament normal la final, echipele care au investit cei mai mult în ultima vreme, au şi avut câştig de cauză, poate doar cu mici excepţii”, a comentat Petre Grigoraş.

    Maxim şi Pintilii la naţională

    Ieri, selecţionerul Victor Piţurcă a anunţat lista de 23 de jucători convocaţi pentru turneul echipei naţionale a României din Elveţia şi Austria, programat în perioada 27 mai – 6 iunie. Piţurcă s-a uitat şi în ograda pandurilor de unde a ales doi jucători, Mihai Pintilii şi Alexandru Maxim. Cei doi va trebui să fie prezenţi la Mogoşoaia vineri la orele prânzului pentru a intra în cantonamentul echipei naţionale care va juca şi două meciuri amicale cu Elveţia şi Austria.

    Nu pleacă la arabi

    În presa de sport de ieri a apărut informaţia că Petre Grigoraş va pleca în această vară la o echipă din lumea arabă. Informaţia a fost dezminţită de antrenorul pandurilor, tehnician care mai are un an de contract cu oltenii. „În acest moment ar trebui să merg, aşa cum ar dori unii, pe principiul „Crede şi nu cerceta”… Dar, sincer trebuie să mă gândesc şi la mine, dacă totul se rezumă la promisiuni sau pur şi simplu chiar se va pune în practică ceea ce se vrea. Personal, am oferte de la alte echipe, şi din ţară şi din străinătate, iar cea mai tentantă, cel puţin din punct de vedere financiar, este aceea din afară. Este destul de tentant, nu pot să neg, dar deocamdată mai am contract încă un an cu Pandurii. Ofertă de la arabi? În niciun caz, este doar o invenţie, cel mult o speculaţie!”, a spus ieri Grig.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: