spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
    AcasăNews Alert"E nevoie de investiţii, trebuie aduşi 3-4 jucători"

    „E nevoie de investiţii, trebuie aduşi 3-4 jucători”

    Pleacă Grig dacă nu-i sunt aduşi jucători şi mai pleacă din titulari?

    Petre Grigoraş are planuri mari la Pandurii în această vară. Tehnicianul vrea să se întâlnească la o masă cu conducerea clubului pentru a pune la punct un proiect frumos dar şi ambiţios. „Vreau să terminăm în primele 5-6 locuri iar pentru asta e nevoie de achiziţii”, spune Grig. Tehnicianul ştie una şi bună: mai are un an de contract cu Pandurii, însă condiţionează şederea lui în continuare la Târgu-Jiu de două condiţii pe care le pune conducerii. Vrea să-i fie aduşi 3-4 jucători de valoare şi din actuala echipă să nu piardă nici un titular. Cam greu de îndeplinit chiar şi una din aceste condiţii pentru că sunt jucători care sunt doriţi de alte echipe pe bani mulţi, iar pentru transferuri nu prea sunt bani. Cel puţin pentru la anul, Grig renuinţă la a miza pe tineri şi vrea jucători de valoare. „Nu vreau grădiniţă aici. Vreau şi nişte jucători de fotbal care să intre ca titulari. Ne trebuie 3-4 transferuri care să intre în primul 11. Nu să creştem 3 copii şi să-l aştept pe Tamboura, sau să-i aştept pe ăia doi francezi împrumutaţi pe la Buzău, să îl mai iau pe Unguru şi Roberto şi să spun că am un lot numeros şi atacăm cupele europene. Condiţia pentru a spera la altceva decât la o clasare mediocră e să aducem 3-4 jucători peste ceea ce avem, altfel ne înşelăm şi ne păcălim singuri”, a declarat Grig.

    Toate aceste dorinţe vor fi analizate la finalul sezonului. „Nu am cu cine discuta, domnul Condescu e pe la Bruxelles, Eugen Pârvulescu e pe la Bucureşti. Dar după ce se termină campionatul vom vorbi”, a comentat Grigoraş. antrenorul principal al gorjenilor îşi doreşte ca şi jucătorii importanţi din actualul lot să continue la Pandurii. Pintilii e dorit în Grecia de PAOK, iar Nistor în Rusia de FC Krasnodar, aşa că doi dintre cei mai importanţi jucători au oferte pe bani grei. Cel care va decide ce e de făcut este Marin Condescu, acesta fiind pus între ciocan şi nicovală. „Sunt vreo 4-5 jucători care au oferte. Ofertele trebuie discutate cu cei din conducere, iar dânşii mi-au promis că nu pleacă nimeni. În situaţia în care păţesc ca în iarnă nu mai putem… Să nu se interpreteze că plec, am spus că pot rămâne toţi din cei de bază şi să aducem 3-4 de valoare. Vom încerca să îndeplinim un obiectiv mai îndrăzneţ mai bun decât cel de acum. În iarnă am pierdut prea mulţi jucători, iar dacă se mai pierd 2-3 deja e extrem de mult. Au plecat mulţi, Matei, Chiricheş, Grecu, Stromajer sau Vranjes. Sunt puţini? Nu sunt. Vranjes s-ar întoarce pentru jumătate de an pentru că are contract până în iarnă. Dacă e sub contract cu Pandurii, ce să faci? De cerut nu ştiu cine va cere. Eu nu mai cer”, a concluzionat Grig. Acesta dă de înţeles că nu ar accepta situaţia şi ar fi pe picior de plecare. „Pentru mine, prioritate e Pandurii, iar dacă Pandurii nu o să aibă un obiectiv îndrăzneţ ce facem? Sunt sub contract cu Pandurii, sper ca cei din conducere să facă investiţii”, spune Grig luând în calcul doar varianta optimistă.

    Multe trebuie la Pandurii

    Grigoraş s-a plâns de faptul că echipa sa nu are unde să se antreneze. Terenul trei din incinta Stadionului Municipal nu este tocmai bun de antrenamente, aşa că antrenorul aşteaptă ca oficialii echipei târgujiene să facă ceva şi cu acel teren. „Avem nevoie de un teren de antrenament, e cel mai prost teren pe care ne puteam antrena. Acum a crescut pirul şi merge să ne antrenăm pe el. Însă, dacă nu ai condiţii de antrenament nu poţi face ce-ţi propui. Nici 20% nu am făcut din ce mi-am propus. Am adaptat antrenamentele, pentru că nu se poate lucra pe un astfel de teren”, a mai spus Grig.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: