spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEleva Maria Wichmann, pasionată de volei: „Mă dedic 100% acestui sport!”

    Eleva Maria Wichmann, pasionată de volei: „Mă dedic 100% acestui sport!”

    Eleva Maria Wichmann, pasionată de volei: „Mă dedic 100% acestui sport!”Maria Wichmann este elevă în clasa a VIII-a la Școala Generală Nr. 6 „Sfântul Nicolae” din Târgu-Jiu și joacă volei de patru ani. Potrivit Revistei Cult-ura, din 2014, Maria s-a înscris la Clubul Școlar Sportiv Târgu-Jiu, acolo unde face antrenamentele la volei. „Îmi place voleiul pentru că este un sport, în general, pentru fete. Iubesc ceea ce fac și nu pot spune că fac totul perfect, dar mă dedic 100% acestui sport. Contează și ce antrenor ai, iar în cazul meu, e unul bun! Voleiul face parte din mine”, a spus târgujianca Maria Wichmann.

    Eleva Maria Wichmann, pasionată de volei: „Mă dedic 100% acestui sport!”Fata face volei la Clubul Școlar Sportiv Târgu-Jiu. Este extrem de pasionată de acest sport și, deși muncește mult la antrenamente, Maria nu se plânge niciodată. Pasiunea pentru acest sport o face pe Maria Wichmann să își dorească să devină din ce în ce mai bună și să își ajute echipa să câștige cât mai multe meciuri. „Am împlinit 14 ani pe 1 mai și momentan sunt încă la Școala Generală «Sf. Nicolae». La anul vreau să merg la Colegiul Național «Spiru Haret» pe profilul Educator/Învățător. Am început să joc volei de patru ani și îmi place foarte mult. Este singurul sport pe care îl practic, dar este exact ceea ce îmi doresc!”, a spus Maria.

    Volei și iar volei

    Eleva Maria Wichmann, pasionată de volei: „Mă dedic 100% acestui sport!”Rolul Mariei Wichmann în echipă este foarte important, căci copila coordonează jocul fetelor. „De doi ani de zile fac parte din Clubul Sportiv, iar în echipa de volei, rolul meu este unul important, deoarece eu coordonez jocul. Sunt ridicător și îmi place mult postul meu, am fost și căpitan la două meciuri și sper să fiu și de acum încolo. Avem antrenamente de obicei de 4-5 ori pe săptămână. Nu sunt grele antrenamentele, adică sunt când facem pregătire fizică, dar trecem și peste ea. Îmi plac antrenamentele deoarece facem meciuri și este relaxant. Îmi place voleiul pentru că este un sport, în general, pentru fete. Iubesc ceea ce fac și nu pot spune că fac totul perfect, dar mă dedic 100% acestui sport. Contează și ce antrenor ai, iar în cazul meu, e unul bun! Voleiul face parte din mine”, a spus târgujianca Maria Wichmann.

    Ce își dorește pentru viitorul său

    Eleva Maria Wichmann, pasionată de volei: „Mă dedic 100% acestui sport!”Eleva Maria Wichmann, pasionată de volei: „Mă dedic 100% acestui sport!”De-a lungul anilor, echipa de volei a participat la numeroase competiții sportive și a obținut și premii importante. Când vine vorba despre școală, eleva spune că face tot posibilul să învețe cât mai bine și să își împartă timpul eficient, pentru ca rezultatele ei să nu dezamăgească pe nimeni. „Cu școala e puțin cam greu, dar mă descurc. Norocul meu este că am școala după-amiaza și învăț dimineața, iar seara merg la antrenamente. După ce voi termina liceul, vreau să dau la facultatea de sport și dacă voi avea sprijin financiar și moral, voi face performanță în volei. Nu renunț la acest sport!”, a declarat eleva.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: