spot_img
8.9 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia caută întăriri

    Energia caută întăriri

    Kibwe Trim ar putea reveni la Târgu-Jiu dacă cere mai puţini bani pe contract

    Echipa de baschet Energia Pandurii se caută. Deocamdată un singur jucător mai are contract cu trupa olteană, Louis Darby. În rest, toţi sunt la final şi practic pot pleca la orice echipă doresc. Până una alta, oficialii de la Energia aşteaptă să vadă care este exact bugetul clubului şi apoi se vor pune la masa discuţiilor pentru a semna noi înţelegeri cu jucătorii. „Vreau să păstrăm acelaşi lot de jucători pe care să-l îmbunătăţim cu trei transferuri. Aş vrea un jucător român şi doi străini”, a spus Dan Cumpănaşu, preşedintele secţiei de baschet.

    Miza pe cei vechi

    Pe lângă Darby, oltenii vor ca la Energia să rămână Troupe, Nikolic, Steffel sau Mocanu. Pe bancă cel mai probabil va rămâne Slobodan Nikolic, aşa că oltenii vor miza la anul pe omogenitate. „Vreau să rămână actualul lot. Asta îmi doresc. Cred că omogenitatea aceasta ne va ajuta mult. Nu văd de ce am schimba o echipă întreagă, sunt adeptul continuităţii şi am spus-o de fiecare dată când am avut ocazia”, a mai spus Cumpănaşu. Oficialul Energiei vrea să mai transfere şi alţi trei jucători. „Vreau un jucător român şi doi străini. Ne trebuie un pivot şi un jucător pentru poziţia 1. Asta vrem, să vedem ce reuşim să aducem”,.a spus Cumpănaşu.

    Comeback Trim?

    Gorjenii testează toate pistele. Astfel, pe lista de achiziţii a Energiei se află mai mulţi jucători, printre aceştia aflându-se şi Kibwe Trim, fost jucător al oltenilor. „E greu de adus Trim. Dar dacă va accepta condiţiile noastre financiare ar fi o soluţie bună. Dacă acceptă oferta noastră, orice este posibil. E un jucător valoros pe care îl ştim şi care atunci când a jucat la noi ne-a ajutat”, a spus Cumpănaşu. Ultima dată Trim a jucat în Japonia pentru 10.000 de dolari pe lună, un salariu fabulos pentru buzunarele Energiei. În privinţa altor jucători, oficialul Energiei păstrează secretomania. „Nu dăm nume pentru că nu are rost. Când e totul clar veţi afla”, a spus Cumpănaşu. De fapt, oficialul oltenilor nu vrea să facă licitaţie pentru jucătorii pe care şi-i doreşte.

    Multe semne de întrebare

    La Energia planează multe semne de întrebare. Gorjenii nu sunt siguri nici măcar pe bugetul care îl vor avea anul acesta. „Trebuie să existe o şedinţă a Consiliului de Administraţie să vedem care va fi strategia pentru viitor. Avem multe de lămurit”, a spus Cumpănaşu. Acesta a dat asigurări că echipa va continua. „Vom avea echipă şi la anul”, a fost anunţul dat de Cumpănaşu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: