spot_img
10.5 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertEnergia, visând la Europa !

    Energia, visând la Europa !

    – Mihai Păiuş: „Noi trebuie să batem tot ce avem acasă”

    În pauza de iarnă, handbaliştii de la Energia au avut o şedinţă cu uşile închise în care şi-au stabilit propriul obiectiv. Concluzia a ieşit în mass-media, obiectivul fiind acela de a califica în cupele europene, adică o clasare la finalul sezonului în primele cinci poziţii. În acest moment, gorjenii sunt în afara locurilor de Europa, însă cu un parcurs pozitiv în etapele rămâne până la final se poate ajunge să batem la porţile cupelor europene.

    Gorjenii sunt montaţi !

    Vineri după-amiaza de la ora 17.15, într-un meci televizat de Digi Sport, Energia va da piept cu Universitatea Cluj. O confruntare care se anunţă a fi destul de interesantă. „Clujul e o echipă imprevizibilă ţinând cont de rezultatele avute. Dar la ce investiţii au făcut, e obligată să prindă Europa. La ei a mers treaba spre bine, la noi spre rău. Clujul la ce lot are trebuie să prindă locul de cupă europeană. Se anunţă un meci extrem de important pentru ambele echipe, dacă ne uităm pe poziţiile din clasament şi sper ca, din punct de vedere sportiv, să fie un joc agreabil. Va fi un meci aprig disputat, dur, ţinând cont de talia masivă a jucătorilor Clujului. Au o linie foarte puternică la nivel de 9 m, au două extreme extraordinare. Pentru jucătorii mei poate fi un motiv în plus de motivare. Voi încerca, la ora jocului, să trimit în teren oamenii pe care îi simt eu că sunt mai montaţi”, a comentat Liviu Andrieş. Acesta spune că misiunea şi dorinţa gorjenilor este identică cu cea a clujenilor. „Şi noi ne dorim să prindem acel loc 5, pentru că înseamnă un loc de cupă europeană şi dă alt statut echipei. Putem să batem la Odorhei şi Constanţa acasă în ultima etapă când ei sunt deja campioni. Dacă după meciul cu Clujul nu mai avem şanse trecem la reconstrucţia echipei pentru sezonul viitor. Dar, şanse mai sunt ţinând cont de la ceea ce se întâmplă în campionat: Bacăul se duce la Reşiţa, Suceava se duce la Reşiţa, Reşiţa la Satu Mare. Vom spera pană în ultimul moment.”, a mai afirmat Andrieş care trage concluzia: „Fiecare meci este un examen. În tur am avut o programare mai uşoară, acum în retur e mult mai greu”.

    Puşi pe fapte mari

    Din punctul de vedere al jucătorilor de la Energia, obiectivul rămâne cel stabilit în iarnă. „Sper să eliminăm greşelile pe care le facem. Degeaba vrem dacă nu putem. Contra Clujului va fi un meci foarte greu, au un lot masiv, echipă bună cu întăriri din iarnă. Sunt acum în spatele nostru în clasament, au pretenţii mari. Noi trebuie să batem tot ce avem acasă, e normal asta. Cei mai buni să câştige, şi aceia să fim noi”, a spus Mihai Păiuş. Acesta vrea să termine cu echipa în primele locuri, obiectiv care din punctul său de vedere este realizabil. „E o treabă între noi la echipă, e ambiţia noastră. De la a vrea la a putea uneori e drum lung. E o chestie pe care noi ne-am ambiţionat să o facem în ciuda plecărilor de la echipă din iarnă. Nu avem un lot slab, dar majoritatea dintre noi nu au jucat mult în ultimul an. În comparaţie, contracandidatele noastre s-au întărit în iarnă. Noi am rămas descoperiţi”, a spus Păiuş.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: