spot_img
7.1 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăHeadlinesEugen Pârvulescu, după victoria de la Severin: „Trebuie să rămânem cu picioarele...

    Eugen Pârvulescu, după victoria de la Severin: „Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ”

    Pandurii Târgu-Jiu a reuşit să se impună în faţa celor de la Concordia Chiajna, scor 3-2. Finalul partidei de la Severin a fost unul dramatic, însă gorjenii au obţinut victoria printr-un gol marcat în minutul 90’+4′ de Paul Batin. Cu toate acestea, conducerea clubului îi sfătuieşte pe jucători să rămână cu picioarele pe pământ şi să dea totul pentru a câştiga şi următorul meci cu ASA Târgu-Mureş.

    parvulescu-panduriiInstalat săptămâna trecută la conducerea clubului, Eugen Pârvulescu este văzut ca ultima șansă de salvare de la retrogradare. Acesta este de părere că odată cu victoria obţinută împotriva Concordiei, cresc şansele echipei de a rămâne în Liga I în sezonul următor. „E normal că au crescut şansele noastre de a evita retrogradarea pentru că dacă pierdeam, diferenţa era de 9 puncte între noi şi Concordia şi şansele erau multe mai mici, dar aşa băieţii au reuşit o victorie spectaculoasă, după o repriză a doua fantastică. Cresc şansele de salvare, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ şi să ne gândim la jocul de vineri când întâlnim, în opinia mea, o echipă deja retrogradată, dar cu siguranţă va fi o partidă dificilă pentru că vor juca jucători probabil care au jucat mai puţin şi vor încerca să se evidenţieze pentru a intra în vizorul altor echipe sau de ce nu, pentru liga a doua. Deci vineri ne aşteaptă o partidă deosebit de dificilă”, a declarat Eugen Pârvulescu.

    Prime pentru jucători

    Potrivit lui Eugen Pârvulescu, în urma victoriei, jucătorii vor fi recompensaţi. „Conform contractelor pe care le au semnate, vor fi retribuiţi. Cred că şi merită băieţii după partida de aseară să fie recompensaţi”, a precizat Pârvulescu.

    Stoican: „Vom lupta până la final”

    Tehnicianul Flavius Stoican a vorbit şi el despre victoria obţinută de Pandurii împotriva Concordiei. „A fost o partidă frumoasă, cu tristețe și cu bucurie. Nu cedăm până la final și fotbalul te răsplătește. Cred că e o victorie meritată. Pentru noi a fost un meci de care depindea rămânerea în prima ligă. Batin și Hamed au făcut diferența. Dacă vom câștiga cu Tg. Mureș vom fi la egalitate cu celelalte și vom lupta până la final. Pentru mine e cel mai nebun și cel mai frumos final de campionat”, a declarat Flavius Stoican pentru DolceSport.

    Pentru Pandurii urmează meciul cu ASA Târgu-Mureş care se va disputa vineri, de la ora 18.00, pe Stadionul din Severin.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: