spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGata chinul pentru Pandurii

    Gata chinul pentru Pandurii

    Astăzi e ultima zi de pregătire în Antalya pentru trupa lui Grig, iar mâine gorjenii revin în ţară

    Mulţi aleg Antalya pentru vacanţe. Fotbaliştii au însă alergie când aud de Antalya şi asta pentru că aproape o lună de zile ei se pregătesc acolo asiduu. Nu merg la plaje, ci la antrenamente iar în timpul liber se odihnesc şi nu hoinăresc aşa cum fac turiştii. Dar toate astea sunt lăsate în urmă. Pregătirea de iarnă s-a terminat, începe campionatul. Peste patru zile echipa lui Petre Grigoraş, Pandurii va avea meci în campionat la Braşov. Astăzi, oltenii vor petrece ultima zi în Antalya, iar mâine la prânz vor reveni în ţară şi vor intra în program normal înaintea partidei de sub Tîmpa de vineri. Până una alta, la Târgu-Jiu se începe de astăzi deszăpezirea terenului trei pe care echipa lui Grig va intra la pregătire începând se săptămâna viitoare. Terenul unu va fi lăsat în voia vremii, gorjenii sperând ca stratul de zăpadă care atinge acum în jur de 20 de centimetri să se topească singur.

    Final de stagiu

    Pandurii îşi încheie mâine cel de-al treilea cantonament al iernii din Antalya. Gorjenii revin în ţară şi iau drumul Braşovului pentru etapa de vineri. „Sperăm să avem parte de un debut bun. Gata cu cantonamentele, se ştie că acestea sunt cele mai urâte de fotbalişti pentru că stau departe de familii, au un program strict de pregătire şi sunt foarte solicitante din punct de vedere fizic”, spune Eugen Pârvulescu. În acest al treilea stagiu, oltenii au jucat şi un amical cu Gaz Metan Mediaş încheiat la egalitate, 2-2. Pentru olteni au marcat Lemnaru şi Brata, în timp ce pentru ardeleni au înscris Vitinho şi Tahar. În acest meci, Petre Grigoraş a trimis în teren următoarea echipă: Mingote – Unguruşan, Viera, Cardoso, Vlad – Nistor (Cristea), Pintili, Voiculeţ, – Batin, Lemnaru (Brata), Maxim (Roberto Dumitru).

    Ibeh e în cantonament

    Ultimul venit în tabăra pandurilor e nigerianul de la Oţelul, John Ibeh. Acesta deja s-a alăturat lotului echipei lui Grigoraş, însă nu şi-a pus semnătura pe contract. Se aşteaptă mai întâi ca jucătorul să devină liber de contract mâine de comisiile Ligii. Astfel, cel mai probabil, imediat după ce va primi verde de la Ligă, Ibeh îşi va pune semnătura pe contract, durata acestuia fiind cel mai probabil de 18 luni. „Îl ştiu bine pe jucător, cred că ne va ajuta”, a spus Grig despre ultima achiziţie.

    De joi revine şi Pintilii

    Căpitanul pandurilor, Mihai Pintilii a plecat sâmbătă di Antalya pentru a fi prezent la reunirea echipei naţionale care miercuri va susţine un amical la Bucureşti contra Uruguayului. După meci, Pintilii va pleca spre Braşov pentru ca a doua zi de dimineaţă să intre în programul echipei de club. „Acum voi merge la naţională dar apoi revin la echipă pentru meciul de la Braşov şi sper să avem un retur bun cu Pandurii. Sper din tot sufletul că vom avea un retur măcar la fel de bun ca şi turul, Doamne Ajută să fie mai bun, şi atunci vom fi mulţumiţi din toate punctele de vedere. Cred că nimeni nu se aştepta ca Pandurii să facă un joc atât de bun în tur, să foace acel fotbal de calitate. Noi sperăm să facem acelaşi joc bun şi să continuăm cu aceleaşi rezultate bune la fel ca şi în tur” a comentat Pintilii pentru siteul pandurilor.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: