spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGigi îl vrea pe Grig în Ghencea

    Gigi îl vrea pe Grig în Ghencea

    Încet dar sigur, pandurii devine rampă de lansare pentru Steaua. Mai întâi au fost jucători care au plecat de la Târgu-Jiu cu destinaţia Steaua, Stanca, Martinovic, Păcurar sau Matei, iar mai nou şi antrenorii care au avut sau au legătură cu echipa olteană sunt în graţiile patronului Gigi Becali. Sorin Cârţu a stat pe banca Stelei, iar acum antrenorii care au stat pe banca pandurilor în ediţia trecută de campionat au şanse să ajungă la cârma Stelei. „Avem mai multe variante pentru postul de antrenor, atât din Italia cât şi din România. O să discut cu Badea, de la Cluj, şi Grigoraş, de la Pandurii”, a fost anunţul făcut public ieri de Gigi Becali. Cum Badea e la Cluj, mai e şi dinamovist e greu de crezut că va ajunge la Steaua. În schimb, Grig e stelist şi apreciat de Becali, iar asta poate cântări decisiv. Totuşi, Grigoraş le-a promis jucătorilor săi de la Pandurii că în sezonul care va veni vrea să facă mult mai multe la Târgu-Jiu. Decizia o va lua antrenorul, iar spre binele pandurilor aceasta pare a fi una pozitivă, Grig fiind decis să spună „pas” ofertei.

    „Singurii antrenori care au mai arătat ceva au fost Badea şi Grigoraş. Badea am înţeles că e un om foarte priceput, un teoretician bun. Despre Grigoraş am vorbit cu Condescu. El mi-a zis că n-ar avea experienţa pentru Steaua. I-am zis că înseamnă că nu vrea să-l lase. O să-l întreb direct pe el dacă are experienţa necesară”, Gigi Becali, patron Steaua.

    Grig confirmă

    Antrenorul Petre Grigoraş a venit la Târgu-Jiu în luna octombrie a anului trecut şi a semnat un contract pe 2 ani şi jumătate cu echipa olteană. Astfel, în acest moment, Grig este sub contract cu Pandurii, însă asta nu-l împiedică pe antrenor să plece de la Târgu-Jiu. Există o înţelegere între Condescu şi antrenor cum că în cazul unei super oferte, atunci tehnicianul poate părăsi echipa olteană. Şi cum jocul pandurilor din campionatul recent încheiat a fost unul foarte apreciat, Grig a şi fost luat la ochi de către patronul echipei din Ghencea, Gigi Becali. Acesta din urmă l-a pus în cap de listă pe antrenorul pandurilor. „M-a sunat domnul Condescu şi mi-a spus că a fost sunat şi dânsul de cineva de la Steaua care s-a interesat de situaţia mea contractuală. Eu încă nu am fost sunat, dar am fost anunţat că o să primesc un telefon. Deocamdată nu am primit nicio propunere, trebuie să mă gândesc serios dacă va veni ceva. Era normal să-l întrebe mai întâi pe domnul Condescu pentru că eu sunt sub contract încă doi ani cu Pandurii. Oricum, dacă va veni vreo ofertă serioasă eu o s-o analizez foarte bine”, a fost reacţia lui Grigoraş. Tehnicianul susţine că în acest moment este legat de Pandurii şi că e departe de Ghencea. „E o provocare extraordinară şi nu ştiu câţi antrenori din România ar refuza. Eu mă voi gândi. Eu sunt om de cuvânt, le-am promis ceva jucătorilor şi conducătorilor, iar din acest an vrem să încercăm altceva decât evitarea retrogradării. Sunt om de cuvânt şi îmi respect cuvântul”, a mai spus Grigoraş care e convins că va continua la Târgu-Jiu.

    „Grig e piesă grea”

    Din punctul de vedere al preşedintelui executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu, antrenorul Petre Grigoraş este unul din cei mai buni tehnicieni români. „Grig e piesă grea şi ar face faţă la orice echipă din România. Peste tot pe unde a trecut a făcut treabă bună. E serios, muncitor şi e om de cuvânt. Eu sper şi sunt convins că va rămâne la noi şi va continua munca începută pentru că e un proiect frumos pe care l-am conceput împreună. Putem face multe lucruri bune la Târgu-Jiu”, a declarat preşedintele executiv al pandurilor, Eugen Pârvulescu.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: