Acasa / Sport / Grig dictează la Pandurii

Grig dictează la Pandurii

Una din întrebările acestei veri au fost legate de numele căpitanului de echipă. După plecarea lui Mihai Pintilii de la Pandurii, acest loc a fost lăsat liber, aşa că cineva trebuie să-l ocupe. Favoriţi sunt câţiva, iar liderul din teren va fi ales de antrenor. Tehnicianul va stabili cine va fi căpitan, aşa că nu se vor face alegeri în vestiar. „Căpitanul de echipă nu se votează la Pandurii de către jucători, ci eu îl aleg! Este doar decizia mea, că de aia sunt antrenor, să ştiu să aleg liderii. Viitorul căpitan va fi unul dintre trei-patru: Rusu, Viera, Mingote sau Voiculeţ. Aceasta este lista mea din care va trebui să aleg şi cine va fi căpitanul asta va depinde de cum vor juca, de atitudinea fiecăruia”, a comentat Grig.

Totuşi, antrenorul nu face un subiect din asta. „Nu acesta e prerogativul meu pentru moment, important este echipa în general, ca şi modul în care vom reuşi să ne adaptăm în perioada de vară. Recunosc, este un detaliu important cine va fi căpitanul echipei”, spune tehnicianul pandurilor. Acesta enumeră calităţile de care ţine cont atunci când alege şeful din teren. „Adi Rusu este un exemplu pentru orice jucător prin determinarea şi caracterul său, Viera la fel, are acum experienţa de la naţională şi vine cu un alt moral după ce joci cu Drogba sau Yaya Toure în echipă. Cred că în Austria o să aleg viitorul căpitan de la Pandurii”, a spus Grigoraş.

Se aşteaptă un atacant

Cei de la Pandurii sunt aproape de a transfera un atacant. Numele acestuia este ţinut secret, şi asta pentru a nu crea concurenţă. Potrivit lui Grigoraş, atacantul este cunoscut, valoros şui nu e scump. „Poate se rezolvă problema atacantului până la plecarea din Braşov. Încă nu pot să dau nume. Cert este că suntem în discuţii foarte avansate cu un atacant, am vorbit şi cu domnul Condescu, iar dumnealui a fost de acord să-l aducem. Chiar în câteva zile… Suma de transfer nu este una prea mare, e clar că nu suntem noi Steaua, dar va trebui să facem şi o investiţie de acest gen pentru a putea rezolva problema atacului. Repet, nu este vorba de o sumă mare şi am primit asigurări că putem să facem plata. Acum rămâne de văzut dacă în zilele următoare o să ne înţelegem şi cu jucătorul pentru că am înţeles că în proporţie de 90%, clubul de care aparţine, îl va ceda”, a comentat Grigoraş.

Pleaşcă merge în Austria

Accidentat, Marian Pleaşcă nu şi-a mai revenit. Acesta s-a tot recuperat, iar acum e aproape de a intra la pregătire normală. „Din câte am înţeles, se simte foarte bine, va merge în curând la un control şi în principiu cred că va fi apt pentru cantonamentul din Austria. Bineînţeles, el va urma un program de pregătire separate de echipă, doar nu o să-l băgăm direct la programul normal. Lui i-a fost şi puţin teamă, dar dacă organismul îl ajută, e posibil să-l vedem chiar din cea de a doua parte a turului evoluând. Vreau ca şi Pleaşcă şi Băcilă, să redevină piesele de bază de la Pandurii. Vom vedea însă, cât de repede…”, a mai spus Grigoraş.

Scrie un commentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*