spot_img
8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024
Altele
    AcasăNews AlertGrigoraş, tentat să demisioneze!

    Grigoraş, tentat să demisioneze!

    – Grig: „Dacă aş fi în locul domnului Condescu i-aş fi dat afară pe toţi… nu întâmplător echipa asta a ajuns unde a ajuns de atâtea ori”

    La Pandurii nu toate sunt bune. Faptul că gorjenii n-au putut să-i legitimeze pe cei şase jucători cu care au bătut palma pentru a-i transfera l-a enervat la culme pe antrenorul Petre Grigoraş. Astfel, în continuare Lazar, Neagu, Cristea, Lemnaru, Horvat şi Dobroiu nu pot fi folosiţi, şi asta că nici la Comisii gorjenii n-au primit acceptul de a-i folosi. În aceste condiţii, Grigoraş este foc şi pară pe oamenii din club care n-au fost în stare să legitimeze măcar câţiva înainte de terminarea perioadei de transferuri. „Sunt foarte supărat. E şi normal să fiu. Chiar dacă îmi atrag antipatii, dacă aş fi fost în locul domnului Condescu i-aş fi dat afară pe toţi cei vinovaţi de situaţia actuală de la echipă. Fără reţineri. Să ai atâta timp la dispoziţie, să vină al treilea meci iar eu să nu pot să mă bazez pe jucătorii cu care ne-am antrenat toată iarna e culmea. Frustrarea e cu atât mai mare cu cât zilnic primesc întrebări dacă s-a rezolvat situaţia, primesc asigurări că totul e ok, dar iată că pregătesc o echipă şi joacă alta. Aş rade cu sânge rece dar din păcate nu am forţa asta”, a comentat Petre Grigoraş. Acesta spune că toţi care greşesc trebuie să plătească. „Noi când greşim suntem daţi afară, jucătorii când nu-şi fac datoria sunt schimbaţi. E inadmisibil ce se întâmplă. Chiar dacă o să se simtă jigniţi unii dintre ei, trebuie spus adevărul în faţă. Nu facem nimic dacă nu suntem toţi pe aceeaşi lungime de undă. Fiecare pe părticica lui trebuie să-şi facă treaba. Din păcate ne pricepem toţi la fotbal şi politică, dar nu ne pricepem să ne facem treaba bine”, a mai spus Grigoraş.

    „Trebuie să mă gândesc şi la plecare”

    Cert este că situaţia creată îl determină pe Grigoraş ca imediat după meciul cu Gloria Bistriţa să aibă o discuţie cu preşedintele Condescu, singurul cu care se pare că tehnicianul are o relaţie bună. „Voi analiza foarte bine ceea ce voi face şi eu în continuare. Nu-mi convine sub nici o formă poziţia actuală. Trebuie să mă gândesc şi la plecare. E inadmisibil ce se întâmplă şi nu pot fi luat de măscărici. Dacă nu se va mai putea face treabă ne vom strânge mâinile, să vină altul care să accepte orice fel de condiţii. Eu am încercat să construiesc o echipă, o familie, să fie uniţi, să ne îndeplinim obiectivul pe plan sportiv şi nu prin alte mijloace. Se pare că nu trag toţi la aceeaşi căruţă. Ori nu ştiu, ori nu se pricep. Ai jucătorii de atâta timp în curte şi nu poţi să-i legitimezi înseamnă că ori eşti dezinteresat ori delăsător”, a mai afirmat Grigoraş. Pe final, tehnicianul spune că a închis ochii în mai multe, însă faptul că nu-i poate folosi pe jucătorii aduşi în această iarnă îl enervează. „Am trecut destul de multe cu vederea, dar lucruri normale. Am şi luat nişte măsuri după o discuţie cu domnul Condescu, singurul cu care discut şi am încredere. Voi avea o discuţie şi cu dânsul. Nici nu mă aşteptam sub nicio formă să nu se rezolve problema”, a mai afirmat Grigoraş.

    „Nu e greşeala mea sau a jucătorilor, cine trebuia să-şi facă treaba nu are nicio scuză. Repet: dacă aş fi cel cu securea în mână aş rade tot. Nu ştiu ce aş putea să fac ca să îndrept lucrurile. O să-ţi ţin pe jucătorii care îi mai am în incubator să-i am apţi la joc. Nu avem alte posibilităţi şi trebuie să ne luăm toate măsurile. Nu întâmplător echipa asta a ajuns unde a ajuns de atâtea ori”, Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

    „Nu am timp acum să analizez situaţia, dar Grigoraş are şi el dreptate. Pentru Cristea am dat banii din decembrie, aşa că situaţia lui trebuia rezolvată până la începutul lui februarie. La fel şi cu Lazar sau Neagu, care sunt jucătorii noştri. Mai greu erau de rezolvat situaţiile lui Lemnaru şi Dobroiu. Nu cred că Grigoraş va pleca. E un om cu capul pe umeri, nu cu picioarele pe umeri. Sunt sigur că Pandurii nu vor retrograda”, Marin Condescu, preşedinte Pandurii

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: