spot_img
10.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertÎn plină criză, Pandurii transferă la foc automat !

    În plină criză, Pandurii transferă la foc automat !

    Liviu Antal va fi plătit de două ori pe an din drepturile tv

    Pandurii a făcut o întreagă campanie de transferuri de răsunet, ceea ce a atras multe comentarii. Mulţi spun că de fapt problemele cu care se confruntă echipa de ordin financiar nu sunt chiar reale pentru că nu ai cum să te plângi că nu ai bani şi se aduc jucători de firmă. Obodo, Voiculeţ, Sînmărtean, Ţucudean şi mai nou Antal sunt jucători cu firmă în Liga 1, jucători care joacă pentru echipa cu probleme de ordin financiar aşa cum este Pandurii. O strategie a lui Narcis Răducan pe care şi-a asumat-o alături de finanţatori, sau mai exact cu finanţatorii alături. Unele voci au susţinut că în această vară era cazul ca echipa gorjeană să strângă cureaua şi să înferce să salveze cumva clubul. Oricum era greu de retrogradat în condiţiile în care unele din echipele din Liga 1 au plecat cu multe puncte minus. Dar, Narcis Răducan a optat pentru o campanie de răsunet, catalogată de presa centrală drept una spectaculoasă. Ultimul nume adus de gorjeni este Liviu Antal, jucător care a fost împrumutat din nou de Hapoel Tel Aviv la Târgu-Jiu.

    sport-01-31

    Încă un transfer cu greutate

    Liviu Antal nu s-a adaptat în Israel, aşa că cei de la Hapoel Tel Aviv sunt de acord să-l tot lase pe jucător să joace în altă parte. Israelienii conştientizează faptul că mai bine îl lasă pe jucător să evolueze unde doreşte decât să-l ţină pe tuşă la clubul lor. În iarnă, gorjenii l-au adus pe Liviu Antal, iar Edi Iordănescu a tot mizat pe jucătorul care se poate lăuda cu meciuri în Champions League. Imediat după finalul sezonului în România, Antal a revenit în Israel, însă nici de această dată nu a fost oprit acolo de tehnicianul lui Hapoel. Şi, pentru că cei de la Pandurii i-au lăsat uşa deschisă în continuare, varianta revenirii la Târgu-Jiu a rămas în picioare, aşa că de câteva zile gorjenii au intensificat negocierile cu jucătorul. Într-un final s-a ajuns la parafarea contractului, Răducan confirmând pentru Gazeta Sporturilor transferul. „Nu s-a semnat încă contractul, dar e totul rezolvat. Petre Grigoraș și l-a dorit foarte mult pe Liviu Antal la echipă după ce cei doi au lucrat împreună la Galați. Este un jucător pe care ni l-am dorit și care ne va ajuta să ne îndeplinim toate obiectivele propuse. Sunt bucuros că am reușit această mutare și sper să fim la turație maximă din meciurile viitoare. Se reface un cuplul de mijlocași experimentați odată cu venirea lui Liviu, iar Lucian Sânmărtean poate avea pe teren omul cu care a jucat în Champions League”, a declarat Răducan.

    Şi-au luat grija salariului !

    Tot preşedintele pandurilor a venit cu ideea ca jucătorii să fie plătiţi direct la virarea drepturilor tv. Există un contract de cesiune depus la Ligă, aşa că cei de acolo în momentul în care virează banii spre Pandurii ce revin din drepturile tv, direcţionează o parte spre salariile unor jucători. Este vorba de Lucian Sînmărtean, George Ţucudean, Claudiu Voiculeţ dar şi Liviu Antal. Aceşti jucători vor fi plătiţi de două ori pe sezon, prima dată la iarnă şi a doua oară în vara viitoare. Avantajos şi nu prea acest sistem. Partea bună e că oficialii nu mai stau cu gândul la achitarea salariilor lună de lună, însă există şi un revers al medaliilor în sensul că clubul va primi mai puţini bani la restituirea drepturilor tv.

    Trag oblonul?

    Tot Narcis Răducan, şeful pandurilor a vorbit la sptfm.ro despre situaţia de la Pandurii din punct de vedere financiar. „Nu s-au făcut multe lucruri şi suntem puţin dezamăgiţi. Datoriile se adună. Suntem restanţi către foştii jucători. Faţă de actualii încă nu suntem, pentru că de abia au venit. Lucrurile acestea nu merg la nesfârşit şi trebuie să găsim soluţii. Am avut discuţii şi cu acţionarii… Exceptând Complexul Energetic Oltenia, ceilalţi asociaţi nu au plătit facturile. Neprimind bani de nicăieri, este greu să ne păstrăm poziţia”, a comentat Răîducan. Acesta merge mai departe şi spune că sfârşitul ar putea fi aproape. „Există o perspectivă, dar, fără bani, nu se poate. De aceea cerem ajutorul şi sperăm să se găsească o soluţie, pentru că, aşa, nu ajungem în iarnă, daca nu se face rost de bani. Nu se mai poate doar cu promisiuni”, a comentat sec Narcis Răducan la sptfm.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Băut la volan

    Dat de gol de etilotest

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: