spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
vineri, martie 29, 2024
Altele
    AcasăNews AlertÎncepe chinul la Pandurii

    Începe chinul la Pandurii

    Gorjenii vor pleca astăzi în primul cantonament al verii

    Pregătirea fizică e primordială în orice sport. Cei de la Pandurii sunt în faţa celui mai greu cantonament, tot timpul primul stagiu de pregătire e şi cel mai greu. În acest cantonament programat la Poiana Braşov pentru zece zile, stafful tehnic va pune accentul pe antrenamentele fizice, ceea ce nu e deloc pe placul jucătorilor. Nu va fi neglijat nici jocul cu mingea, aşa că se va trage la greu.

    Două meciuri de verificare

    În primul stagiu, cel programat la Poiana Braşov, trupa lui Grigoraş va avea parte de antrenamente zilnice. Se va lucra atât la partea fizică, cât şi la partea tactică. Dacă unii antrenori în primul cantonament le arată jucătorilor mingea doar în poze, Grigoraş nu e genul acesta de tehnician. Aşa că jucătorii vor avea parte o dată pe zi şi de un antrenament cu mingea. Mai mult, tâgujienii au programate şi două meciuri amicale, cu Gloria Bistriţa şi FC Milsami-Ursidos din Orhei. Primul meci va avea loc pe data de 24 iunie, contra bistriţenilor, iar cel de-al doilea pe 27 iunie contra finalistei Cupei Moldovei. Şi aşa cum Grig i-a obişnuit pe jucători, chiar în ziua cu meciuri jucătorii vor avea parte de un antrenament solicitant din punct de vedere fizic.

    „Ne încărcăm bateriile”

    Oficialii de la Pandurii au o singură dorinţă înainte de acest cantonament. „Sperăm să fim scutiţi de probleme medicale. Asta e singura noastră dorinţă, restul vor veni de la sine. Sunt sigur că va fi un cantonament bun care ne va ajuta în campionat. Sunt grele cantonamentele, dar sunt importante”, a comentat Eugen Pârvulescu. Dacă jucătorii vechi din lot cunosc metodele de pregătire ale lui Grig, nou veniţii ar trebui să aibă ceva emoţii, însă nu e chiar aşa. De exemplu, Iulian Mamele venit de la Concordia Chiajna, acolo unde a fost antrenat de Reghecampf spune că aceste cantonamente nu pot fi mai tari decât cel din iarnă. „Sincer, nu-mi este frică atâta timp cât sunt sănătos. Am făcut un cantonament cu Laurenţiu Reghecampf, din punctul meu de vedere cel mai greu, şi cred că voi face faţă şi cu domnul Grigoraş. Există două perioade grele pentru un fotbalist, iarna şi vara. Dar fără aceste perioade nu poţi face faţă în timpul campionatului”, a declarat Iulian Mamele.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: