spot_img
11 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertÎnfrângeri neaşteptate în campionatele de la Dolce Vita

    Înfrângeri neaşteptate în campionatele de la Dolce Vita

    Dream-Team-ISU-GorjSe anunță o luptă extrem de interesantă pentru titlul de campioană în Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita. Dream Team și Peppy Dolce Vita s-au impus în etapa cu numărul 12 și sunt despărțite de numai două puncte cu 6 runde înaintea finalului de sezon.

    Prim.Motru-Prim.MusetestiA mai trecut un week-end fotbalistic în Complexul Dolce Vita din Târgu-Jiu. Sub organizarea Asociației Club Sportiv Minifotbal Gorj, primul la start a fost Campionatul Primăriilor din județul Gorj. Etapa cu numărul 14 a fost una a marilor surprize. Liderul Primăria Telești a suferit o înfrângere neașteptată în fața echipei de pe locul 9, Primăria Negomir, scor 3-4, după un joc extrem de echilibrat. „Ne-au lipsit câţiva jucători… noi am intrat foarte relaxaţi în joc şi s-a văzut. Totuşi, vom lupta până la capăt şi sper să câştigăm locul I, aşa cum ne-am propus”, a spus Horia Şitoianu, jucător al Primăriei Teleşti. De eșecul celor de la Telești nu au reușit să profite rivalii la titlul de campioană de la Primăria Motru. Aceștia au cedat și ei în ultimul joc al etapei, scor 5-7 cu Primăria Mușetești, așa că situația la vârful clasamentului a rămas neschimbată, Primăria Telești având în continuare un avans de două puncte. Pentru ca etapa surprizelor să fie completă și echipele de pe locurile 3 și 4, Primăria Bălești și Primăria Fărcășești, au suferit eșecuri contra unor echipe mai slab clasate, Primăria Bălănești și Roșia de Amaradia.

    Prim.Negomir-Prim.TelestiO luptă foarte echilibrată pentru titlul de campioană se dă și în Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, campionat ajuns în acest sezon la ediția cu numărul 11. Cel mai tare meci al rundei cu numărul 12 s-a jucat între locurile 1 și 3, Dream Team și ISU Gorj. Cei de la ISU au oferit o replică excelentă liderului, lider lipsit însă de două piese cheie, Al-Ioani și Cănăvoiu. ISU a condus cu 3-1 în repriza a doua și părea că va reuși să pună piedică singurei echipe neînvinse în acest sezon, dar Dream Team a revenit spectaculos cu 3 goluri în decurs de 5 minute și s-a impus în final cu 4-3. Golul victoriei a fost unul superb marcat de la aproximativ 12 metri distanță de către Edi Frățilescu.

    Prim.Negomir-Prim.Telesti-2Într-un alt meci tare al etapei, Peppy Dolce Vita a avut o partidă grea cu Farmacia Victoria. Rivală la titlul de campioană cu Dream Team, Peppy Dolce Vita s-a impus în cele din urmă la capătul unui meci extrem de disputat cu scorul 4-3 și rămâne în plasa liderului, la două puncte în spatele acestuia. Lupta la titlu se anunță una pe muchie de cuțit în ultimele 6 etape din acest sezon.

    Dream-Team-ISU-Gorj-2În Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj, echipa PROFI merge pas cu pas spre titlul de campioană. După ce și-a adjudecat deja și Cupa Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj, PROFI merge excelent și în campionat acolo unde are 10 victorii din tot atâtea meciuri. Ultima “victimă” este MACOFIL, echipă învinsă duminică de lider cu scorul de 8-2. Duelurile directe din etapa a 10-a pentru un loc pe podium s-au încheiat cu învingătoare clare, I.J.J. Gorj trecând cu 7-3 de CARREFOUR, iar ENGIE cu 3-0 de I.P.J. Gorj.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: