spot_img
9.3 C
Târgu Jiu
joi, aprilie 25, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMarin Condescu, manager la Universitatea Craiova !

    Marin Condescu, manager la Universitatea Craiova !

    Joi la prânz, Marin Condescu a fost demis de la Pandurii din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie, în locul său fiind numit Eugen Pârvulescu. Tot joi, dar seara, Condescu a bătut palma cu Adrian Mititelu şi s-a instalat în funcţia de manager general la Universitatea Craiova. Fostul oficial al pandurilor a fost prezent la Craiova, a discutat cu Mititelu şi a parafat înţelegerea. Mai mult, Condescu l-a numit antrenor principal la FC Universitatea Craiova pe Emil Săndoi, cel cu care a promovat cu Pandurii în Divizia A. Ce va reuşi la Craiova, rămâne de văzut…

    A semnat pe doi ani

    În trecut s-au războit, iar acum vor lucra împreună. Marin Condescu şi Adrian Mititelu s-au înţeles şi au căzut la pace. „După ce voi preda situaţia lui Eugen Pârvulescu, voi prelua Universitatea Craiova ca manager general. Vom da drumul la treabă în cel mai scurt timp. Avem jucători la dispoziţie, avem ca obiectiv să promovăm în Liga I. Adrian Mititelu are termen până la finalul lunii februarie să lămurească situaţia de la club, eu voi fi managerul lui pentru următorii doi ani. Banii vor veni din sponsorizări. Mă implic, voi finanţa Craiova aşa cum am făcut şi la Târgu-Jiu. Emil Săndoi va fi noul antrenor al echipei, obiectivul va fi promovarea”, a declarat Marin Condescu.

    Ia jucători de la Pandurii

    Mai mult, după ce a fost demis de la Pandurii, Condescu s-a decis să investească la Universitatea Craiova. În plus, joi seara, Condescu a anunţat că va încerca să ia jucători de la Pandurii, în timp ce va numi pe cineva care să fie membru în AGA la echipa olteană. „Din partea Sindicatelor Miniere vom numi o altă persoană la Târgu Jiu, nu voi mai fi eu. Vor veni şi jucători de la Pandurii la Craiova”, a declarat Condescu.

    Preia Ştiinţa de la Mititelu?

    Nici nu şi-a intrat bine în pâine la Universitatea Craiova, şi deja au apărut speculaţiile. Una destul de interesantă este legată de posibilitatea ca gorjeanul Condescu să preia Ştiinţa Craiova de la Adrian Mititelu şi să se transforme cumva în patron! Oricum, deocamdată instalarea la FC Universitatea Craiova este o lovitură în fotbalul românesc! Acum, rămâne de văzut dacă cel care a condus Pandurii va reuşi să repete istoria şi să promoveze cu Universitatea Craiova în Liga 1. În acest moment, echipa lui Condescu ocupă locul 4 în Seria a II-a la şase puncte de liderul CS Universitatea Craiova. Astfel, Condescu se va bate cu echipa Olguţei!

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: