spot_img
10.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMarin Golea: „Plecarea societății Artego e o lovitură pentru Pandurii Târgu Jiu”....

    Marin Golea: „Plecarea societății Artego e o lovitură pentru Pandurii Târgu Jiu”. Se ia în calcul privatizarea

    PanduriiDupă ce societatea Artego s-a retras din acționariatul echipei de fotbal Pandurii Târgu Jiu, administratorul special al Clubului cere celorlalți trei acționari rămași să-și reanalizeze poziția. Marin Golea susține că existe persoane interesate să dea bani echipei, însă în condiția în care actualii membri să se retragă.

    Retragerea sprijinului financiar al singurului membru care a dat bani anul acesta la Pandurii Târgu Jiu a căzut ca un fulger pe umerii celor ce încă mai cred în echipa de fotbal. Marin Golea spune că nu se aștepta la o asemenea lovitură, însă nu crede că este cale de întors. „Este o lovitură pentru că tot timpul Artego a sprijinit Clubul, prin împrumuturi, prin achitarea obligațiilor pe care le-a avut chiar dacă, nu în totalitate. A fost membru de bază. Nu mi-e teamă că ceilalți acționari vor lua exemplu. Singurul care a mai dat bani a fost Artego S.A, a contribuit cu o sumă mică în valoare de 10 mii de lei”, a declarat administratorul special al Clubului.

    Pași spre privatizare

    Deși performanța gorjenilor nu este una vizibilă în ultima perioadă, Marin Golea susține că sunt persoane dispuse să bage bani în echipă. Asta doar dacă membrii actuali se retrag. „De aceea am făcut acea întâlnire cu acționarii, în ideea de a se hotărî odată dacă se retrag sau nu, pentru că eu vreau să știu ce fac. Îmi permite legislația să fac demersuri, să aduc în termen de 60 de zile alți acționari. Dumnealor au zis atunci, pe 31 august, că, sprijină în continuare echipa dar acum mă pun în fața faptului împlinit. Am solicitări din partea patru-cinci persoane juridice și a trei persoane fizice care vor să vină lângă echipă dar mă condiționează să nu mai fie actuali acționari respectiv CEO, Consiliul Județean Gorj și Primăria municipiului Târgu Jiu care sunt asociați doar cu numele pentru că nu au mai dat niciun ban”, a declarat Golea.

    Vrem trei victorii

    În ceea ce privește planurile pe termen scurt, administratorul spune că se încearcă promovarea echipei prin toate mijloacele posibile. „Vrem ca în următoarele trei meciuri să avem victorie pentru a ne plasa pe un loc cât mai sus, în ideea ca în iarnă mărim echipa și atacăm promovarea”, susține Marin Golea.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: