spot_img
10.8 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMăsuri de redresare la Pandurii! Ce se va întâmpla cu echipa de...

    Măsuri de redresare la Pandurii! Ce se va întâmpla cu echipa de fotbal în 2017

    Reprezentanţii Clubului Pandurii propun un plan de măsuri, astfel încât să fie posibilă redresarea financiară a echipei de fotbal. Administratorul special al CS Pandurii este de părere că pentru acest lucru este nevoie de vânzarea unor bunuri ale Clubului.

    PanduriiAdministratorul special spune că este nevoie de lichidități pentru plata creanțelor până când bugetele acţionarilor de la Pandurii vor fi aprobate. „Acţionarii au fost convocaţi pentru a le fi prezentat planul de măsuri care trebuie implementate în perioada următoare, având în vedere bugetul de care dispunem în momentul de faţă. Propunem un plan de restructurare financiară, dar şi vânzarea de active din patrimoniul Clubului. Avem un teren de 20 de mii de mp în zona centurii, o cotă parte de 21% din Cabana Mina de la Rânca, dar şi parcul de maşini”, a declarat Marin Golea, pentru un post local de radio.

    Chiar şi în aceste condiţii, Marin Golea se arată optimist în ceea ce priveşte evitarea retrogradării echipei de fotbal. Pandurii se află în insolvenţă, însă conducerea clubului speră ca echipa să fie salvată.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: