spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMatei, la Steaua

    Matei, la Steaua

    Fundaşul dreapta, Gabi Matei, a fost transferat joi seara de la Pandurii la Steaua. Totul s-a perfectat după o întâlnire la care au participat Eugen Pârvulescu, Meme Stoica şi Gigi Becali. „L-am dat pe Gabi Matei la Steaua. El este un jucător foarte valoros şi, cu siguranţă, va ajunge la echipa naţională a României. Este noul Dan Petrescu al României”, a spus Pârvulescu.
    Trebuie menţionat faptul că jucătorul va semna cu Steaua pe 5 ani, însă în Ghencea va ajunge abia din vară. „Petre Grigoraş are nevoie de el în retur, aşa că va pleca de la noi abia la vară”, a mai spus Pârvulescu.
    În privinţa sumei de transfer, preşedintele executiv al gorjenilor a păstrat misterul. „L-am dat bine, e o afacere bună pentru noi”, a încheiat Pârvulescu. Se pare că preţul plătit de Steaua este de 250 de mii de euro plus 30% din vânzarea ulterioară a jucătorului. Matei este al patrulea pandur care ajunge la Steaua, în ultimele şase luni, după Stanca, Martinovic şi Păcurar.

    Grig: „Nu e copt”

    Trecerea lui Matei la Steaua nu a fost pe placul lui Petre Grigoraş. Tehnicianul spune că jucătorului gorjenilor i-ar mai trebui o perioadă de joc la o echipă unde să fie titular. „Am lucrat puţin timp cu el. Nu-l ştiu foarte bine. Cât am lucrat cu el l-am remarcat. Este serios, trebuie să fie o mândrie pentru el să fie ofertat. Acum să fie realist, că nu este de Steaua. Trebuia să mai joace o perioadă la Pandurii. Nu e copt pentru a fi călit suficient încât să lupte pentru postul de titular la Steaua. I-ar mai trebui un an jumătate. Steaua este Steaua, e imposibil de refuzat. Sper să nu aibă probleme, că nu e copt. Eu continui să cred că s-a grăbit trecerea lui la Steaua. Pentru fotbalistul Matei, jos pălăria, aş vrea să lucrez în continuare cu jucători ca Matei, dar nu e copt pentru Steaua”, a mai spus Grigoraş.

    Te-ar mai putea interesa

    1 COMENTARIU

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: