spot_img
13.8 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMedalie de aur pentru canotoarea Cristina Popescu

    Medalie de aur pentru canotoarea Cristina Popescu

    Campionatul european de tineret la canotaj, organizat în Polonia, a mai adus o medalie de aur pentru sportivele de performanță din România. Din echipa care a câștigat medalia de aur face parte și Cristina Popescu, gorjeancă la origini. Tânăra și colegele ei s-au pregătit cu sârguință pentru această competiție, iar rezultatele au fost pe măsură.

     
     
     
     
     
     

    Gorjeanca este una dintre cele mai bune canotoare, fiind membră a lotului național la canotaj. În urma competiției, fiind sigură pe abilitățile sale și ale echipei, Cristina Popescu precizează că se aștepta la o astfel de performanță în Polonia. În luna septembrie, Cristina și echipa ei vor participa la Campionatul European de Seniori, competiție organizată în America. „Mă așteptam să câștigăm! Nu am avut adversare așa puternice, pentru că este prima ediție de europene tineret! În comparație cu mondialele de tineret, unde am obținut argint, aceeași echipa, același vis”, a precizat canotoarea Cristina Popescu. Cristina Popescu practică acest sport de la 14 ani, din anul 2010.

    Tânăra este originară din orașul Rovinari, iar în urmă cu doar câțiva ani a fost desemnată și Cetățean de Onoare al urbei natale.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: