spot_img
18.2 C
Târgu Jiu
joi, martie 28, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMedalii de aur pentru sportivii gorjeni

    Medalii de aur pentru sportivii gorjeni

    Andreea Pîşcu şi Mădălin Gheban au fost premiaţi în cadrul Campionatului Național Universitar de Atletism pe Teren Acoperit, unde au reușit performanța de a obține patru medalii, două de aur și două de bronz.

    Medalii de aur pentru sportivii gorjeniMedalii de aur pentru sportivii gorjeniÎn perioada 3-5 februarie 2017, a avut loc cea de-a XXII-a ediție a Campionatului Național Universitar de Atletism pe Teren Acoperit, la care au participat Andreea Pîşcu şi Mădălina Gheban. Cei doi sportivi sunt studenţi în anul II la Facultatea de Ştiinţe Medicale şi Comportamentale din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi”. Andreea Pîşcu a cucerit două medalii de aur, la probele de 1500 m şi 3000 m., iar Mădălin Gheban a fost premiat cu medalii de bronz la 800 m şi 1500 m. Campionatul Național Universitar de Atletism pe Teren Acoperit a fost organizat de Ministerul Educaţiei Naţionale, prin Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, și Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău.

    Juniorul Adrian Garcea a fost şi el premiat în cadrul acestei competiţii sportive, acesta reuşind să se impună într-o cursă de seniori. Andreea Pîşcu şi Adrian Garcea au fost declaraţi „sportivii anului 2016”. Cei doi sunt antrenaţi de Ion Bură.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: