spot_img
14.4 C
Târgu Jiu
vineri, mai 3, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMişcări de trupe la Pandurii!?

    Mişcări de trupe la Pandurii!?

    Mai sunt câteva zile până la debutul noului sezon în Liga 1, iar majoritatea echipelor pregătesc ultimele mişcări de trupe. Astfel, dacă cei de la Pandurii aşteaptă în continuarea parafarea unu transfer al unui fundaş central, lucru care se poate întâmpla în cel mai scurt timp, există posibilitatea ca oltenii să se şi despartă de unii jucători. Este vorba de Ioan Hora, vârf care ar putea pleca în sfârşit, însă tranzacţia se va face doar în cazul în care gorjenii vor fi mulţumiţi cu oferta financiară. Însă mai sunt şi alte cazuri în care târgujienii s-ar putea despărţi de unii jucători, şi aici vorbim de fotbalişti care au depus memorii pentru a deveni liberi de contract.

    sport-02-20

    Nistor spre Dinamo?

    Mijlocaşul Dan Nistor aşteaptă astăzi decizia Comisiei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor. Jucătorul a cerut să devină liber de contract, fiind convins de faptul că îşi va găsi rapid un angajament. Dacă în urmă cu două luni de zile, Marius Şumudică anunţa în mod public că şi-l doreşte pe Dan Nistor la echipă, acum a venit rândul ca un alt tehnician din Liga 1 să anunţe că Nistor ar fi o variantă pentru echipa sa. „Dan Nistor e un jucător foarte bun, e interesant pentru noi, dar este sub contract cu Pandurii”, a declarat Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo. Benefic pentru Pandurii ar fi ca Nistor să plece pe bani, clubul gorjean să încaseze o sumă de bani, şi astfel toată lumea să fie în avantaj. În plus, cu acei bani ce ar fi încasaţi pe Nistor, cei de la Pandurii îşi vor mai stinge şi din datoriile care le au către jucători.

    Mai fac transferuri

    Ieri, Narcis Răducan a confirmat faptul că lotul echipei gorjene nu este 100% conturat pentru noua stagiune. „Urgență pentru noi reprezintă un fundaș central și ne-ar mai trebui un atacant, mai ales în cazul în care Hora ar pleca de la echipă. Sunt trei echipe care-l vor acum, chiar dacă el mai are contract încă un an cu Pandurii. Avem doi jucători pe listă în ceea ce privește fundașul central, un jucător foarte important care joacă în campionatul din Olanda. Nu are rost să-i spun numele pentru că momentan nu am ajuns la un acord cu el și mi-e teamă că-l putem pierde. Dacă nu vom ajunge la un acord cu el pentru a veni la Pandurii, mai avem o soluție de rezervă. Eu sper să facem acest transfer pentru că avem nevoie de un fundaș central”, a declarat Narcis Răducan la Dolce Sport.

    Dănăricu la ASU Poli

    Mijlocaşul Bogdan Dănăricu va evolua în stagiunea viitoare la echipa de Liga a 2-a ASU Poli Timişoara. Este vorba de echipa care a promovat în această vară în eşalonul doi, acea echipă pe care suporterii bănăţeni o consideră adevărata Poli Timişoara. Povestea acestei echipe este fascinantă, totul a pornit de la judet, acolo unde toate cheltuielile au fost suportate de fani, o galerie numeroasă care meci de meci a fost prezentă lângă echipă indiferent dacă a jucat acasă sau în deplasare. Acum, echipa fanilor din Timişoara a ajuns în Liga a 2-a, acolo unde va evolua din această toamnă. La această echipă a ajuns şi un pandur, un jucător cu reale calităţi şi care poate nu a primit suficiente şanse de a urca la echipa mare, însă acum poate demonstra multe la o echipă de Liga a 2-a. Bogdan Dănăricu are 21 de ani, a făcut junioratul la Pandurii, apoi pentru o perioadă a fost la Academia lui Gică Hagi, după care a revenit acasă unde a evoluat pentru Pandurii 2 la Liga a 3-a. Împrumutul la ASU Poli Timişoara poate fi rampa de lansare spre fotbalul mare. Tot ce are nevoie acest jucător înzestrat cu calităţi ţine de şansă dar şi de ambiţie.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: