spot_img
5.7 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMişcări de trupe la Pandurii

    Mişcări de trupe la Pandurii

    Acsinte a plecat, Ortega Medina se pregăteşte şi el să părăsească Pandurii, în schimb mai vine un jucător

    Încă ne aflăm în perioadă de transferuri, aşa că fiecare echipă încearcă să-şi rezolve problemele de lot prin achiziţia unor jucători. Şi cei de la Pandurii vor să se întărească în această perioadă, iar asta presupune chiar şi plecarea unor jucători din lot care vor cântări mult la bilanţul financiar al clubului. Deja a plecat Florin Acsinte, jucător care a încheiat contractul cu Pandurii pe cale amiabilă. Cel mai probabil, zilele viitoare de la echipă va pleca şi Dan Nistor, dar şi Ortega Medina, jucător care nu s-a adaptat deloc la Târgu Jiu.

    sport-02-25

    Final cu Acsinte

    Povestea de dragoste dintre Pandurii şi Florin Acsinte s-a încheiat în această vară. Procese, presiuni şi tot tacâmul pentru ca într-un final Acsinte să devină jucător liber de contract. „Cu Acsinte am ajuns la o înţelegere, va pleca unde doreşte el. A fost o negociere în ceea ce priveşte termenii încheierii colaborării. Am negociat cu Acsinte, am retras orice altă acţiune. Îi mulţumim pentru returul campionatului, sperăm să-şi facă datoria mai departe la fel de bine”, a declarat Narcis Răducan. Mai mult, acesta nu exclude nici varianta unui divorţ pe cale amiabilă şi cu Dan Nistor. „Şi cu Nistor am avut o discuţie, sunt deschis la discuţii, departamentul juridic ne-a recomandat să facem recurs la ultima decizie, vom urma litigiu. În orice litigiu oricine poate câştiga. Dacă se va da un verdict definitiv vom respecta chiar dacă ne convine sau nu”, a mai declarat Răducan.

    Schimb pe schimb

    Nu va fi singura plecare. În mod sigur în câteva zile şi mijlocaşul spaniol Ortega Medina va părăsi Pandurii. gorjenii vor să facă un schimb de jucători, să-l lase pe jucător să plece la o echipă care la rându-i va trimite în Gorj un alt jucător. „Este una din preocupările noastre. Cu Grig luăm în calcul un schimb pe poziţia de atac, mă refer la Ortega Medina. Este unul din jucătorii nou veniţi care nu s-au adaptat, este posibil să facem un schimb cu un jucător român de mare valoare. Dacă îl vom convinge pe acest jucător român să vină pe aceeaşi bani pe care îl are Ortega şi să plece Ortega, dacă nu ne vom despărţi de Ortega şi rămânem cu actualul lot. Vrem schimb pe schimb fără să mai dăm vreun cent în plus. Va pleca în condiţiile noastre, a venit liber de contract. Nu va fi un transfer de lux. Este un jucător român care joacă în străinătate şi este destul de bun. Nu suntem mulţumiţi de ce a arătat Ortega, a avut timp la dispoziţie timp. Nu vom încerca la nesfârşit acomodarea lui”, a mai punctat Narcis Răducan.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: