spot_img
12.6 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 26, 2024
Altele
    AcasăNews AlertMutarea verii în Liga 1 ! Sânmărtean, pandur pentru un an!

    Mutarea verii în Liga 1 ! Sânmărtean, pandur pentru un an!

    Bomba pe piaţa transferurilor în Liga 1 a dat-o Pandurii. Aducerea lui Lucian Sânmărtean la Târgu-Jiu este bomba de pe piaţa transferurilor din Liga 1 în această vară. Gorjenii au dat lovitura prin acest transfer, fotbalistul de naţională, considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători români ai ultimului deceniu, fiind piesa de rezistenţă în campania de transferuri a pandurilor din această vară.

    sport-01-27

    Piesa de rezistenţă a campaniei

    Să vezi şi să nu crezi. Încă un super transfer făcut de Pandurii. După ce în vara trecută gorjenii l-au adus pe Cristi Săpunaru, acum târgujienii l-au convins pe Lucian Sânmărtean să accepte să joace pentru o echipă care este măcinată de probleme financiare. Aparent transferul pare unul ciudat, însă perspectiva unui parcurs lung european al echipei gorjene desluşeşte orice mister. Efectiv gorjenii încearcă să dea lovitura calificându-se în grupele Europa League, aşa că toate neajunsurile financiare ar fi rezolvate, şi implicit s-ar explica această campanie puternică din această vară. În mod cert, gorjenii s-au pliat în această campanie de achiziţii pe transferuri de jucători cu experienţă. Efectiv, la Târgu-Jiu au fost aduşi doar jucători trecuţi de prima tinereţe, jucători care au experienţă la nivel înalt şi care pot ajuta mult echipa în cel mai scurt timp. Se spune despre aceşti jucători cu experienţă că se adaptează rapid la echipele unde vin, exact de ceea ce au nevoie gorjenii.

    Aducerea lui Sânmărtean este lovitura verii în Liga 1 pentru Pandurii. de acest jucător a tras şi Astra Giurgiu, dar şi Craiova sau ASA Tg. Mureş, însă a ales Gorjul. „Încep colaborarea cu echipa Pandurii Târgu-Jiu şi pentru încă un an mă voi bucura de fotbal! Am ales echipa care m-a dorit şi sper să fiu sănătos să pot juca, cel puţin la același nivel de până acum. După câteva negocieri, s-a perfectat transferul meu la Pandurii Târgu-Jiu. Faptul că voi face parte, timp de un an, dintr-o echipă precum Pandurii nu poate decât să mă bucure. Sper să am evoluții bune și să ajut echipa cât mai mult. Mulțumesc din suflet familiei pentru sprijin și domnului Narcis Răducan”, a declarat Lucian Sânmărtean.

    Cine sare din schemă?

    Venirea lui Sânmărtean presupune că cineva va sări din schemă. E greu de crezut că gorjenii au adus un jucător de rangul lui Sânmărtean, un jucător de-a dreptul fabulos, un fotbalist adevărat care poate face singur diferenţa pentru a-l ţine pe tuşă. În mod clar, Sânmărtean va fi titular, poate că nu va putea duce toate cele 90 de minute ale fiecărui meci, însă atât cât va juca va reprezenta un adevărat pericol pentru buturile adverse. Inevitabil, cineva ar urma să sară din schemă pentru primul 11. Cum regula cu jucătorul sub 21 de ani este în vigoare, nimeni nu se va atinge de postul de mijlocaş de bandă dreaptă acolo unde Trifu îşi va împărţi minutele cu Pîrcălabu. Este clar faptul că Lucian Sânmărtean va juca undeva în centru, undeva în faţă, cel mai probabil în locul lui Dan Nistor. Cunoscându-l pe Grig, acesta va da libertate totală jucătorului de 36 de ani, îi va oferi ocazia să joace ceea ce ştie, să dribleze, să scoată adversari din joc şi de ce nu să facă diferenţa. La o adică chiar de asta a fost adus la echipă, să fie un lider în teren! Lucian Sânmărtean este unul din cei mai cunoscuţi fotbalişti români în activitate. Din păcate pentru fotbalul românesc, Sânmărtean are 36 de ani, aşa că mai are puţin timp să joace fotbal şi efectiv să-i bucure pe români cu fotbalul pe care îl ştie. Cu siguranţă echipa naţională ar mai avea nevoie de acest mijlocaş care prin modul în care joacă fotbal arată care este diferenţa între jucătorii de fotbal şi fotbaliştii. Sânmărtean este fotbalist, este tipul de om care aduce bucurie microbiştilor prin modul în care conduce mingea dar şi driblează. Aşa că se poate spune fără a se greşi că Pandurii a dat lovitura !

    Tabietul „Magicianului”

    Lucian Sânmărtean este alintat de oamenii de fotbal care îl numesc „Magician”. Ei bine, puţini ştiu care este tabietul principal al acestui jucător de geniu înaintea fiecărui joc. „Primul lucru începe din vestiar. Tot timpul mă încalț cu gheata stângă, îmi pun jambiera stângă, apărătoarea stângă, mă leg la gheata stângă. În teren intru cu piciorul drept”, a declarat Sânmărtean.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: